Snak

Mere indhold efter annoncen
Shit, så fik Danmarks mest usympatiske hold igen fedtet sig til en uafgjort mod FCK. Puha i er svære at holde af, små svinestreger hele tiden, i smider jer konstant.
Men hvor er det sindssygt, at man ikke finder en som kan sparke et straffe
@pallepop

Du er slet ikke farvet, som i slet ikke!
Ikke to særligt gode hold. Fortjent resultat. Lerager er en ret grov spiller. Fcm, og Silkeborg spiller mere underholdende fodbold.
Har altid syntes at fcm var hamrende usympatiske men Paulinho er skyld i at de når bunden i dag. Hvorfor skal bolden smadres ud i hovedet på en sagesløs tilskuer fra få meters afstand. Burde have givet rødt kort og 3 dages karantæne.

PS: Jeg er Brøndby fan, så er ikke farvet. Brøndby forever!
At sparke bolden ud giver aldrig rødt, kun gult.
Flot kamp FC København.
Der er masser af points i vente.
Av av av!!
Så ikke kampen, kan ikke tage kanalen! Jeg er fck fan og var pissenervøs. Vi har et hav af skader fra flere “stjerner”, og mod fcm, som - jeg har syntes - har spillet godt længe (ikke mindst mod et italiensk og hollandsk hold), så var jeg egentligt tilfreds med ikke at kunne se den. Aner ikke, om uafgjort var et fair resultat; men når man brænder et straffe kort før tid, så bliver man sgu lidt ærgerlig. Nå, det går sgu nok, venter tålmodigt på forårssæsonen og håber, Falck, Vavro, Corner og Boilesen bliver klar, hvis vi så kan erstatte Zeca med Delaney, så bliver det interessant! Og få så skivet nogle af de tynde “angribere” af sted og køb en enkelt fornuftig, Corner er for skrøbelig, han spiller ikke alle kampe på et halvt år, desværre…,,
annonce