Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ØjnenePåBolden
Dejligt at læse kommentarer fra FCK fans, der erkender, at der er kæmpe klasseforskel på dansk fodbold og europæisk topniveau. Husk det, når I kommenterer på andre danske holds præstationer i Europa.
Skrevet af anygivenday
Man.C med bedste hold ever mod et middelmådigt FCK - det kan ikke være anderledes
Skrevet af Equi
Jeg troede alle hader os var et Brøndby-slogan :-))
Det er da ikke den pæneste fck-indsats, og ja, det går ad h til lige pt, det skal der ikke herske nogen tvivl om, men at folk ligefrem mener at det er dårligt, småklubsmentalitet osv at forvente at man bliver savet midt over er da helt hen i vejret, skru lidt ned for sugene på fredspiben tak.
Ifølge transfermarkt har fck´s trup en værdi på 68m euro (læg skader på fx falk dertil)
Man c har en værdi på 1,06bil.
Havde selv håbet på mere, men nu er vi nok imod muligvis verdens pt bedste klubhold, jeg vil gå tilbage til at nyde chancen for at hsve så stor en kamp på Etihad, massakre eller ej.
God aften!

Edit: nu holder jeg selv altid med danske hold i europa, men forstår dog frustrationen over at nogle fck-fans skal have det sjovt med at rakke andre ned. Når det så er sagt er i ikke selv en pløk bedre når i gør det samme :-)
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af DameNdoye2.0
Fck er det bedste du finder i Danmark. Vi overlever hvad fans af mindre klubber mener. Det er FCK der har taget læsset for DK de sidste mange mange år.
Skrevet af CopenhagenNoice
Schh..jeg ser fodbold og det er tydeligvis langt over din sengetid.
Skrevet af Paul Allen.
Det er meget muligt at der er FCK fans der er efter andre danske klubber hvis de dummer sig eller lignende mod hold man kunne forvente de kan spille op med. Jeg har svært ved at se at der skulle være FCK fans der er efter andre danske hold der taber mod klubber af Citys kaliber eller tæt på. I så fald er det et selvmål.
Skrevet af Paul Allen.
Det er meget muligt at der er FCK fans der er efter andre danske klubber hvis de dummer sig eller lignende mod hold man kunne forvente de kan spille op med. Jeg har svært ved at se at der skulle være FCK fans der er efter andre danske hold der taber mod klubber af Citys kaliber eller tæt på. I så fald er det et selvmål.
Skrevet af 2020Guld
City er gode, men det er jo dog et totalt reservespækket hold de stiller med.
Så FCK, hvis fans normalt ynder at fortælle alle andre, at de er det eneste hold som kan præstere i Europa, er da pinligt ringe i aften. Skidt, skidt reklame for dansk fodbold, og en udstilling af, at FCK er meget langt fra tidlig tiders styrke.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Det er meget sødt kommentatoren mener det er de 32 bedste hold fra Europa der spiller med i champions league.
Skrevet af Johnbrand
Som forventet. Klasseforskel. Hvis city havde satset kunne de vinde mindst 7-0
Skrevet af Slettet(031508220511)
God pointe ham NCF har.
Hvis man har kvallet til svampeligaen, så er man blandt de 32 bedste hold. Så skal man levere bedre end det FCK har vist mod et City hold der havde skiftet 5 i startformationen.
Men heldigvis for FCK, så er det nu lutter reserver og trykket er lettet lidt fra gaspedalen.
Skrevet af Osteopaten
City kommer til at ødelægge hele chl! Hvem skal stoppe dem?
Fck er ikke hvad de har været, og de får formentligt en ordentlig snitter..0
Skrevet af Jesus Q
Men hvor Niels Christian Fredriksen igen igen igen pinlig som kommentator - han håner igen en dansk klub i CL - hvad fanden forventer han.
Skrevet af Slettet(031508220511)
Man skal nok holde med FCK hvis man mener NCF håner dem.
Siger man ikke at sandheden er ilde hørt?
Skrevet af Pep Guardiola
@Bola
Er det det Liverpool hold der lige var blevet engelske mestre og var datidens City, eller Ajax holdet der endte i svampe finalen?
Atalanta kan du så passende sammenligne med Sevilla som har været så ringe i år at træneren er ved at blive fyret.
Det kan godt være jeg er farvet, men det er du bestemt ikke da.


Du misforstår mig. Jeg synes ikke FCM floppede eller dummede sig i CL. De var i en svær gruppe og to point mod de hold er acceptabelt og jeg mener ikke man kunne forvente mere. På samme måde som jeg heller ikke mener man kan forvente mere fra FCK i mod verdens nok bedste fodboldhold. Forskellen er at jeg giver begge hold samme vilkår i min bedømmelse, nemlig at jeg tager højde for modstanden i begge tilfælde, i modsætning til sig som arbejder med forskellige standarder. Om du så gør det fordi du er bias, hyklerisk eller fordi du vitterligt ikke evner at forholde dig til virkeligheden skal jeg ikke kunne sige.

Du forsvarer vitterligt dit eget hold, som vel at mærke ikke fik nogle sejre, ved at påpege kvaliteten af modstanderen var høj, alt i mens du angriber forummets FCKere for tabermentalitet når de udviser akkurat samme forståelse for perspektiv. Det er i bedste faldt biased og hyklerisk, i værste fald manglende kompetencer til at forholde sig til virkeligheden…
Skrevet af anygivenday
@bolabrazil
Levere bedre mod man c - og man u. Fik røven kørt af i weekenden - city er pt verdens bedste klubhold så stik din Fcm pibe op Hvor solen ikke skinner
Skrevet af Slettet(400625230401)
Bolabrazil

Du tror vel ikke selv på at det er de 32 bedste hold der er med i champions league?

I den optik er både FCK, Macabi Haifa, Viktoria Plzen og Shaktar Donetsk bedre hold end f.eks Arsenal..
Skrevet af LinhBha
@jesus
NCF er da ikke pinlig. Han er bare realistisk… indtil da havde de haft 0 forsøg… nu har de da haft 2 chancer
Skrevet af Berker
Resultatet er vel som forventet. Men indsatsen har fandme ikke været god.

Havde city spillet sig helt ud, går de jo fra banen med 2cifret antal mål.
Skrevet af Slettet(031508220511)
2 mål mere og der er negativ rekord for et dansk hold i Europa
annonce
0