Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pedro1
Og nu får de røvfuld af City’s reserver som ovenikøbet har sat den i bakgear.
Skrevet af Jesper88
Hold kæft det er pinligt det her...
Skrevet af Taco mix
Det er lidt komisk at læse med. De 2 yderfløje fylder for meget.

På den ene side dem der mener det er pinligt at man anerkender at man er oppe imod et meget bedre hold..

Og på den anden side dem der mener at dette City hold, er det City hold de har set i weekenden. Det er et reservehold, og endnu mere efter 1 halveg hvor Haaland er pillet ud. Der er spillere som Cole Palmer, Rico Lewis og Josh Wilson Esbrand der er kommet ind i 2. Halveg.

Og så er der alle dem, som egentlig bare prøver at nyde kampen. For selvfølgelig kan vi ikke forvente i Danmark, at vi bare sådan tager til City og får point, og heller ikke selvom dette hold her lige pt er uden en KdB, Foden, Rodri og Haaland der er pillet ud.

Kom dog med nogle positive inputs istedet for, eller i det mindste nogle observationer der ikke kun indeholder ord som pinlig m.m.

Sevilla taber, og det er godt. Håbet lever.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Pep Guardiola
City er gode, men det er jo dog et totalt reservespækket hold de stiller med.
Så FCK, hvis fans normalt ynder at fortælle alle andre, at de er det eneste hold som kan præstere i Europa, er da pinligt ringe i aften. Skidt, skidt reklame for dansk fodbold, og en udstilling af, at FCK er meget langt fra tidlig tiders styrke.


Kampen i aften ændrer ikke på at FCK har så langt ned til det næstbedste danske hold i europæisk sammenhæng, at man med ret stor retfærdigvis kan sige at de er det eneste hold der kan præstere europæisk. FCM er, heldigvis komet flot efter det, men historisk taler resultaterne for sig selv. Slå det op.

Men ja, FCK er langt fra fordums styrke. Ingen tvivl om det.
Skrevet af Ludomania
FCK´s samlede trup (Læs, alle 29 spillere) har en samlet værdi på 68 millioner Euro.

Manchester citys trup er mere end 1 milliard Euro værd.

For at give det lidt perspektiv så har City 8 spillere der hver individuelt koster mere end hele FCK´s trup. Det svarer til FCK´s trup mod BK Fremad Amager´s trup.

Dette er vel en kamp FCK på en normal dag taber 5-0.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Taco mix

For at give det lidt perspektiv så har City 8 spillere der hver individuelt koster mere end hele FCK´s trup.


Hvor mange af dem spiller? Det er et oprigtigt spørgsmål :)
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af 99Lupus
Resultatet er forventet, men lad være med at bilde jer selv ind, at det acceptabelt. De har tidligere hentet store resultater mod United, Barca og Juventus og netop selv bevist, at det godt kan lade sig gøre at slippe afsted men point eller et snævert nederlag mod selv de bedste hold i Europa.

City er måske det bedste hold i verden i øjeblikket, men spiller i aften uden Foden, De Bruyne og Haaland (i anden halvleg). Dertil spiller de næppe med samme intensitet som man så i weekenden og med lidt held og en solid defensiv indsats, er det ikke helt utænkeligt at de kunne, hvis ikke hente et enkelt heldigt point, så i hvert fald slippe med et smal nederlag.

Uagtet om det er realistisk eller ej, SKAL et hold som FCK tro på, at de om ikke andet i det mindste kan komme nogenlunde helskindet ud af selv en udebanekamp mod City. Tror truppen ikke selv på det, sker det i hvert fald med 100% sikkerhed ikke, og så hører man i øvrigt ikke til i CHL.

Så jo, kampen i dag er en skuffelse, men en forventet en af slagsen, som selvfølgeligt ingen konsekvenser får. Den slags sker, når man spiller mod de bedste - og det må City siges at være i øjeblikket.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Niller93
hvorfor folk skkuffet over fck præsnestaion... CITY HAR SMADRET UNITED SELF SMADRE DE FCK
Skrevet af Slettet(031508220511)
Det hjælper sjældent på motivationen at man siger inden en kamp at fokus er på den efterfølgende kamp.
FCK tabte denne kamp inden de overhovedet satte fødderne på banen og det er pinligt!
Skrevet af JesperA46
Pinlig præstation af FCK
Skrevet af Ludomania
@Taco 5 spillere der hver især kostede mere end FCK´s trup.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af anygivenday
Nr 2 i verdens hårdeste liga mod nr 6 fra SL - ingen kan forvente andet - Grealish alene koster mere end FCK truppen
Skrevet af miks
Fck ligner det de er, et meget middelmådigt hold med et overraskende lavt teknisk niveau. Pinligt superligaen ikke kan stille med bedre i CL. Hvad skal man med de her minihold i CL, det er jo ingen fornøjelse at være tilskuer til.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Ufatteligt at FCK ikke vandt. Byens (København og Frederiksberg) Hold er jo besat med stjerner, profiler, kometer, juveler og klassespillere fra en anden galakse. Og så har klubben jo fået en Top-træner, der… ja fyld selv på med superlativer… Det må være VAR, der er skyld i aftenens eklatante fiasko af et nederlag…
Skrevet af lottomunken
Øjeblik hvad..

Så FCK er alene i Europa i omtrent et årti, modtager massere af kritik undervejs omkring hvor pinligt eller kedeligt deres indsats har været.. Altså i omkring 10 år med tuderi fra fans der ikke engang har set deres eget hold i et gruppespil.
Men det er FCK fans der her på bold der åbenbart er kendt for at være efter andres bedrifter i Europa.. Ikke Midtjyderne, slet ikke Brøndby fansene og på ingen måde fans af klubber der dårligt kan håndtere superligaen... Kun FCK fans, vis hold for fortjent kritik, eftersom det jo kun er dem der er efter andre klubber .

Jøsses dog, hvorledes går man overhovedet i debat med sådanne idioti.. Det som sagt på sin plads at vi FCK fans griner af Bifferne og Midtjyderne når de ikke kan kvalificere sig til Europa, altså med deres store ord om gruppespil, og en fanbase der ikke er gået glip af en enkelt FCK kamptråd hvor de kunne svine dem til, når FCK ikke kan kvalificere sig, mister point i ligaen, ikke vinder korrekt, ikke fejre sejr korrekt, eller ryger ud på røv og albuer i Europa af en art.. Så er det skam fair nok at give lidt den anden vej.. Men det er dulme ikke en FCK ting at grine af andre, Midtjyderne og bifferne har da i den grad selv sat deres, røv i vandskorpen over for os FCKere..

Men jo, den danske superliga er sgu pinligt hele vejen igennem.. Det behøver vi ikke at møde Man City eller Liverpool for at få bekræftet, bare se på stabiliteten uden for top 2 klubberne de seneste 10-12 år, de årlige træner fyringer, 12 holds liga trods oprykkere tit blander sig i top 3..

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af CopenhagenNoice
@øjnenepåbolden: det er imponerende at have fundet på et brugernavn som gang på gang viser sig at være lysår fra det du præsterer i FCK-trådene.
Skrevet af 1992
Overhoved ikke pinligt, men ærgerligt der er så langt fra det fck hold der er nu til verdens bedste. Syntes der manglede nogle glidende tacklinger og mere fight. Det så nok også bare nemt ud, man kan jo bare spørge United.
Skrevet af Sir , moderator
"
, jeg synes det er noget af det mest tåkrummende jeg har set et dansk hold levere, "


Voldsom dom. Og egentlig også ret fjollet. Jeg kan da komme på mindst 10 europæiske kampe fra danske hold der har været mere pinlige end at tabe 5-0 til verdens nok bedste hold der gav odds 1.03.

Selvfølgelig er det ikke tilfredsstillende eller bare i nærheden at at være acceptabelt at tabe 5-0, men man var jo reelt chanceløse. Det var AGF ikke mod Larne, FCK mod Hrdlec, AGF mod Mura, FCM mod Osmanlispor osv osv
Dette er en signatur.
annonce
0