Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jonaspoulsen
Tabte FCK ikke 3-0 mod et 1 division hold for et par sæsoner siden ??? Så overaskelser kan ske :-)

Spøg til side så er FCK selvfølglig totalt chanceløse. Man må håber city slapper af så man måske kan slippe afsted med 0-4

Skrevet af CopenhagenNoice
@spalDUM: kom glad, udstil dig selv lidt mere.
Ot: det er forventeligt det her. Kan vi holde dem fra at score mere end to i 2. halvleg er det en succes..
Skrevet af Machagen
Det var da godt at Thorup blev fyret inden denne kamp, ellers var det jo gået helt galt…eller noget ;)
Skrevet af jbhoppe
Kæft hvor er det lækkert. Selv usmagelige Lerager får ikke én eneste svinestreg igennem. Er selvfølgelig vild med koeficient point til DK, men når det selvfølgelig ikke er en option, er det klasse med vidunderlig fodbold og et knækket Kbh hold!
Skrevet af tjeeving
Altså det er jo ikke City FCK skal slå, det er Sevilla. Det sagde jeg allerede da det stod klart at det var denne vanskelige gruppe FCK var havnet i.

Det er sateme skarpt set TUW, det må man give dig.

FCK er nødt til at komme med et andet udtryk til 2. halvleg, de er jo HELT spillet i bund. Jeg ved godt at det er City og alt det jazz, men man kan godt forvente noget mere gejst og fandenivoldskhed fra spillerne.
Skrevet af Ludomania
Hold op City er gode. Helt utroligt som det hold har udviklet sig siden de første gang kom i top 5 i Premier League for 10 år siden og vandt ligaen for 8 år siden.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Dr Phil
Vanvittigt pinlig indsats af FCK i 1. halvleg. Ingen forventer naturligvis at denne kamp kunne ende med en FCK sejr, men kampgejsten og attituden er jo fuldstændigt fraværende.

Voldsomt at man kan se FCK fans være fint tilfredse, jeg synes det er noget af det mest tåkrummende jeg har set et dansk hold levere, men det skyldes måske at mentaliteten op til kampen har været at den er tabt på forhånd, hvilket Neestrup jo nærmest direkte siger, i forbindelse med at han fortæller hvorfor man sparer Corner... TO frispark begået af FCK i hele halvlegen siger det hele, og 6-0 havde vel været et mere retvisende resultat ved pausen.

Jeg har aldrig set et dansk hold blive udspillet i en europæisk kamp i denne grad - og jo, City er gode, men det er jo ikke første gang at danske hold har mødt bjerge som syntes umulige at bestige... jeg kan f.eks. minde om at City tabte 2-0 sidst de mødte en dansk klub, eller at FCK tidligere har gjort det fantastisk mod overmagter, som Barcas måske bedste hold gennem tiden.

Det er ikke forbudt at vise en vis form for niveau, selv om modstanderen er overlegen.
.
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
De bliver kørt over. Det blev de også sidste år af Nykøbing F i pokalen som vi sendte ud senere 4-0.
Skrevet af Paul Allen.
Come on. Vis nu lidt respekt overfor FCK i stedet for at svine dem til ovenpå det her. For det første er det bare den forskel der er kommet på klubber af Man Citys klasse og så klubber på FCKs niveau. For det andet er man uden to af de vigtigste spillere på det her hold. Zeca og Falk. Der er intet at gøre, ej heller taget FCKs form i betragtning.
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
City der aldrig har været bedre imod Fck der sjældent er set dårligere de sidste 20 år.

Folk der ikke formår at sætte tingene i perspektiv burde ikke snakke fodbold.
Skrevet af Spaldum
@ CopenhagenNoice, det er os´ rigtigt. FCK er jo ikke kendetegnet ved ikke at udvise småklubs mentalitet. God vind fremadrettet med forventningen med at blive kørt over når det behager jer.
Skrevet af NBFC
Vi ligger da stadig nummer 3, når nu sevilla får den røvfuld
Skrevet af Slettet(031508220511)
@ Pep
Er det det Liverpool hold der lige var blevet engelske mestre og var datidens City, eller Ajax holdet der endte i svampe finalen?
Atalanta kan du så passende sammenligne med Sevilla som har været så ringe i år at træneren er ved at blive fyret.
Det kan godt være jeg er farvet, men det er du bestemt ikke da.
Skrevet af langtfraliverpool
Tåkrummende læsning herinde. Er ikke selv FCK fan, men altså det her ikke et City "reservehold" i normal forstand. Bænken ville sikkert slå Liverpool i nuværende forfatning. Den unge akademispiller Palmer, ville være FCKs bedste band, spillede han for dem normalt.
gunner since 94’
Skrevet af Slettet(400625230401)
Guti: Folk der faktisk ser at City er bedre end nogensinde og fck dårligere end før, sætter vel nok det hele i perspektiv når de mener fck ikke har nogen chancer!
Skrevet af Spaldum
Det ser ud til at FCK blæser til angreb den sidste halve time
Skrevet af weeman05
PC må ud, det her hold går jo på brækkede ben og angler, INGEN som i INGEN kvalitet i bredden!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Jesus Q
Kære FCK fans!!! Lad være med at pive over hånlige kommentarer fra fans fra andre klubber. FCK fans plejer i allerhøjeste grad at være efter andre danske klubbers nederlag i Europa. Når man giver- så må man tage imod…..og fck er elendige i aften. Og ja forskellen mellem danske klubber og top 25 i Europa er nu voldsom stor….alt for stor, men det handler vel UEFAs økonomiske leflen for top ligaerne og top klubberne.
Skrevet af CopenhagenNoice
@spaldum: at du gider at sidde og spille smart/barnlig i en tråd som ikke omhandler dit hold er mig ufatteligt. Jeg har selv den regel, at byder jeg ind i “andres” tråde skal det være positivt eller konstruktivt. Prøv det.
Skrevet af Spaldum
@CopenhagenNoice, fedt at du har den regl. Hvilke andre regler har du lavet for dig selv?
annonce
0