Snak

Mere indhold efter annoncen
45 min ikke et skud efter kassen - PINLIGT!!!
FCK skal være glade for Kabara… Det er vel nok den ringeste og mest pinlige danske præstation nogensinde i Europa.. 0-19 i skud… den skulle jo ha stået 6-0 mindst
Jeg er sgu nødt til at skrive det. Det er en tabermentalitet af værste skuffe!


Haha, okay. Du forholder dig slet ikke til modstanderen, vel? Eller det vi andre kalder virkeligheden, i det hele taget?

Du holder med FCM, ikke? Medmindre du er en patetisk hykler så forholdte du dig vel heller ikke til hvem FCM var i gruppe med i CL i 2020-21, vel?
Har FCM så, i din optik, præsteret andet end en samlet gigantisk katastrofe i CL? 2 point i gruppe med Liverpool, Atalanta og Ajax, er vel indbegrebet af taberhold, når nu det med at forholde sig til virkeligheden og modstandere er fremmed for dig?
Eller kan du godt finde ud af at forholde dig til virkeligheden når det er dit eget hold, og anerkende at FCM var ingen svær gruppe? Ligesom enhver med bare en minimal tilknytning til virkeligheden vil anerkende at FCK møder verdens nok bedste klubhold, med en budgetovertag der svarer til det FCK selv har overfor Greve.

Åbenlyst at du er bias. Hvis ikke bær du tjekke din realitetssans, for så må den være way off.
Pyha, man troede lige at der røg nogle koefficient point til DK der.
Grabara er tilbage, må man sige. City er bare i en liga for sig og i spillehumør. Tvivler på, at nogen danske hold kunne have gjort det bedre
FC København
Målscoren kan vel godt gå hen og blive ret vigtig, nu når Dortmund og City ser suveræne ud i gruppen. 3-0 eller 4-0 ville være et fint resultat taget i betragtning, at city er suveræne og at FCK selv for et dansk hold ser ret så tamme ud.
City gearer ikke ned før Haaland har sit hattrick
Er folk bare fodboldidioter eller er det bare det sædvanlige lave niveau hvor man for alt i verden skal ind og provokere og prøve at skabe en reaktion fra andre brugere?
@Camacho, VM i hest er noget vi holder i Herning. Noget kunne tyde på at det ville være bedre at holde stævnet i Parken. Men ja, jeg elsker ponyer
For mig at det heller ikke så meget resultatet der er afgørende, men præstation.
Som jeg ser det er der bare så enorm forskel i styrkeforholdet i øjeblikket, at jeg sagtens kan se dem spille op deres topniveau og alligevel tabe stort bare fordi at kvalitetsforskellen er så stor.

At sige at det kræver point hvis det skal godkendes er utopisk tænkning.
annonce