Snak

Mere indhold efter annoncen
@ CopenhagenNoice, det er os´ rigtigt. FCK er jo ikke kendetegnet ved ikke at udvise småklubs mentalitet. God vind fremadrettet med forventningen med at blive kørt over når det behager jer.
Vi ligger da stadig nummer 3, når nu sevilla får den røvfuld
@ Pep
Er det det Liverpool hold der lige var blevet engelske mestre og var datidens City, eller Ajax holdet der endte i svampe finalen?
Atalanta kan du så passende sammenligne med Sevilla som har været så ringe i år at træneren er ved at blive fyret.
Det kan godt være jeg er farvet, men det er du bestemt ikke da.
Tåkrummende læsning herinde. Er ikke selv FCK fan, men altså det her ikke et City "reservehold" i normal forstand. Bænken ville sikkert slå Liverpool i nuværende forfatning. Den unge akademispiller Palmer, ville være FCKs bedste band, spillede han for dem normalt.
gunner since 94’
Guti: Folk der faktisk ser at City er bedre end nogensinde og fck dårligere end før, sætter vel nok det hele i perspektiv når de mener fck ikke har nogen chancer!
Det ser ud til at FCK blæser til angreb den sidste halve time
PC må ud, det her hold går jo på brækkede ben og angler, INGEN som i INGEN kvalitet i bredden!
Cyka Blyat Idi Nahui
Kære FCK fans!!! Lad være med at pive over hånlige kommentarer fra fans fra andre klubber. FCK fans plejer i allerhøjeste grad at være efter andre danske klubbers nederlag i Europa. Når man giver- så må man tage imod…..og fck er elendige i aften. Og ja forskellen mellem danske klubber og top 25 i Europa er nu voldsom stor….alt for stor, men det handler vel UEFAs økonomiske leflen for top ligaerne og top klubberne.
@spaldum: at du gider at sidde og spille smart/barnlig i en tråd som ikke omhandler dit hold er mig ufatteligt. Jeg har selv den regel, at byder jeg ind i “andres” tråde skal det være positivt eller konstruktivt. Prøv det.
@CopenhagenNoice, fedt at du har den regl. Hvilke andre regler har du lavet for dig selv?
annonce