Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger 115538
Stor respekt💪
Skrevet af poh
Fuck nu koefficienten, det er jo kun spændende for FCM og FCK. Men flot skalp af Capellas må man sige. Han virker i øvrigt ganske sympatisk. Passer jo slet ikke ind på Heden :)
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Hold nu k…, det var et overraskende resultat, men ikke spor ufortjent. Måske midtjyderne nu har fundet stilen under Capellas.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af Boldergodt
Rystende at se man bruger Charles på midtbanen, fremfor nogle af de unge akademister🫣
Skrevet af Ajungsled
Det var da også det mest tandløse Lazio hold i årtier! Men flot skalp alligevel!
Skrevet af DameNdoye2.0
Fuck nu koefficienten, det er jo kun spændende for FCM og FCK


Det passer ikke. BIF, AaB, FCN, Silkeborg og alle andre der har spillet europærisk gruppespil kan takke vores koefficient medmindre man selv har spillet sig hele vejen fra runde. 1 til gruppespil og det har de ovennævnte klubber ikke.
Skrevet af to-to
Åhhhh nej. Nu skal vi høre Einsteins,graverens,jægersoldatens, sidst og ikke mindst Ove Pedersen fortælle om FC midtafrikas….forkerte placering i EL. De mener vel nok at de ku vinde champions leaque…… end da ret overbevisende. De er forfærdelig oppustet på heden….. deres optræden er lige til en Oscar på film instituttet….. smider sig alle…… konstant👎Go dag til alle.
Skrevet af grumblesnake
"Isaksen har forladt teatret. Han bliver med tiden - en større skuespiller end Edvard Weyse."
Hvis du ikke falder får du ikke straffespark i internationale kampe. Sådan er det desværre bare.

Vi så det også i Silkeborgs kamp i Finland hvor Vallys bliver trukket tilbage fra en god skudposition, men han bliver stående på benene og dommeren fløjter ikke.
Så længe at tilgangen ikke ændres, er det det eneste rigtige at lade sig falde.


Skrevet af Kimbkristensen
De sjoveste og mindst indholdsrige kommentarer kommer tydeligvis fra de der tåber, der stadig er uintelligente nok til, at kalde FCM for FC midtafrika. Se hvor få afrikanske spillere der egenligt er på det hold, så må selv den mest stupide skabning, inklusiv de der er dumme på amøbe-plan indse, at det er et navn uden sammenhæng med virkeligheden.
Samt de der udelukkende mener, at Lazio stillede med et hold fyldt med reserver. Prøv at se hvilke navne de startede med i stedet, og så erkend, at det langt fra er et tandløst hold. alene Immobile er mere værd (økonomisk set), end 5-6 spillere i de fleste superliga trupper (202 millioner ifølge transfermarkt. Sergej Milinkovic-Savic kom ind i anden halvleg og er vurderet til 525 millioner.
derudover var der jo flere prominente navne, og ikke bare reserver og U-21 spillere.

God kamp af FCM, super godt resultat og lækker fight.
Emiliano Martinez er et monster!
Skrevet af SP1954
Fedt og hårdt tiltrængt resultat for dansk klubfodbold. Sportslig hilsen og respekt fra Kbh. Vestegn.
Skrevet af Kay Kay
Vanvittigt overraskende, og mega fedt!! Hepper altid på (alle) danske hold, når de spiller internationalt :-)
- BRØNDBY IF -
annonce
0