Snak

Mere indhold efter annoncen
FCM er og bliver pinlige i Europa.
Den vikarierende træner virker paralyseret. Ufattelig at han ikke har reageret på alle Benficas gennembrud i FCM´s venstre side.
Man kan da ikke kritisere to personer, der tager tjansen som kommentatorer med få timers forberedelse. Ingen erfaring som kommentator..selvfølgelig Dan som journalist og tidligere superligaspiller. Synes de gør det godt under de givne forudsætninger. Fedt de får vist kampen.

Og Lars er bare tidligere borgmester.


Jo men hvorfor tage en borgmester ind..., der må findes 100 bedre kvalificerede personer, til at kommenterer i Midtjylland området...

OT...

Det ser ikke meget bedre ud i anden halvleg, men i det mindste er Dreyer ude, han præsterede INTET..., så nu spiller de med 11 spillere.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Jeg synes nu Sisto og O. Sørensen gør det fint. Dejligt at Sisto tager initiativ - det er vejen frem, hvis han på nogen måde skal genrejses. Og så kan han blive rigtig god.

Lidt som forventet at FCM får en snitter her. Det må være bekymrende at defensiven ikke er stærkere, jeg er ikke overbevist om det 3-mandsforsvar.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Kan man ikke snart få lukket ned for de der random nummer bruger navne der intet bringer til debatten. Pis ud af tråden og kravl tilbage under din sten hvor du kom frem fra!
Du ved da ikke om Henrik Jensen ikke har reageret. Har du været med i pausen og hørt, hvad han har sagt? Man behøver ikke altid skifte ud men måske også få løst det…
Det er lidt sjovt at se forskellen på kritikken omkring spillere som folk elsker at hade og spillere, som de ikke har så stærke følelser omkring. Flere tråde som skælder Sisto ud for at have 4-5 boldberøringer når han har bolden. Dreyer prøver imidlertid nøjagtigt det samme, men når aldrig 3. berøring før han allerede har mistet den. Dog ingen kritik hvad jeg lige har lagt mærke til af Dreyer´s (manglende) evner på dette niveau.

Edit: Kan se mens jeg skrev min kommentar at en havde nævnt ham og hans manglende indsats.
Denand::

Han har ikke løst særlig meget ligefrem, hahah
F.C.B
Jeg troede først der var VAR i Playoff runden? Sådan plejer det da at være....
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Hold da op, hvor Dalsgaard er ringe. Ubegribelig ringe.
Bo Henriksen effekten...
annonce