Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Hvis du kritiserer det engelske landshold det mindste, er der altid et par stykker herinde, som kommer efter dig.

Intet galt med at kritisere så længe det er berettiget, jeg var den første til at sende en svada afsted efter kampen mod USA. Det var det bare ikke i dette tilfælde, og skriver man noget så dumt som tilfældet var her, så må man også forvente at man bliver gået på klingen.

Alle der så den kamp i aften har set at Wales stod med elleve mand bag bolden gennem hele første halveg, scorede 26% possession samt ikke havde en eneste berøring i modstanderens helt. Så om nogen var det da Wales der spillede kedeligt, der skal trods alt to hold til at skabe en kamp hvilket vi har set under flere kampe ved slutrunden.
Skrevet af RaZZ87
I bund og grund skrev han bare, at han syntes, England havde spillet en dårlig første halvleg mod Wales, og at USA havde spillet bedre mod Iran. Det får du så til, at han mener, USA helt generelt er bedre end England.

Hvis du lige havde pustet ud og læst hans indlæg én gang mere, inden du skrev tilbage, ville du nok have vidst, hvad han mente - især når indlægget er skrevet i halvlegen i en live kamptråd. Det er lidt et fejlskud at beskylde ham for et "vanvittigt dumt take" for en holdning, han ikke engang har givet udtryk for.

Måske det skyldes, at du nogle gange har lidt travlt med at forsvare det engelske landshold? Det ved du bedst selv.
annonce
0