Snak

Mere indhold efter annoncen
Jonas Wind med ?!? Hmm stort set ingen spille tid.

Faktacheck: Siden nytår er han startet inde i syv af Wolfburgs ni kampe (de sidste to var han på bænken - og kom ind i den ene).
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
Jim Peters

Det er ikke så meget selve det at undre sig, jeg anfægter. Du er ikke den eneste og det er helt fair, havde OC været med, havde det jo ikke undret nogen.. en anden bruger nævner, at det nok er for at lade ham snuse til landsholdet..

Min kommentar er udelukkende baseret på dig (og dine utallige tidligere brugere) og behovet for negative kommentarer vedrørende Brøndby. Du er nede på niveau med PS&E, FUCK og fck segmentet og i er sgu ret belastende. Bare det du ikke kan besvare en kommentar uden øgenavn er grinagtigt.
Vildt man ikke kan finde plads til en 100 millioners mand som Isaksen.
Fedt at Hjulmand sorterer og ser mulighed for fornyelse og at der skal nyt blod til 🥳
@random

Du starter da med at anfægte mit indlæg ved at skrive mit had til brøndby, hvilket jo intet har at sige til det jeg skrev.

Kan du finde ud af hvad du mener?

At jeg hader brøndby (ikke så meget klubben men deres jyske/udkantsdanske/det er aldrig vores skyld "fans") har intet med landsholdet at gøre, hvilket mange ikke kan finde ud af at adskille.

At folk kalder brøndby for gfh nu, må du leve med. brøndbyfans har kaldt FCK for whatever, og kan man ikke tage lidt røg den anden vej, skal man bare hold kæft selv.

Det her er en tråd omkring landsholdet og jeg undrer mig stadig over at Oliver C ikke er valgt over Mads H. Ligesom jeg er uforstående over at Wass f. eks ikke er med, for han har da ikke spillet sig af. Og syntes det er godt at Delaney ikke er med, selvom han er gammel FCK´er.

Grinagtigt at du ikke kan adskille klub og landsholdsfodbold, men sådan er vi så forskellige.


Synes sgu det virker lidt tyndt fra DM og frem. Men kan heller se alternativerne.
Syntes Hjulmand viser at han tør at skære fra de "gamle" veteraner og "favoritter" noget som ellers er en typisk del af den skingre kritik af landstræner(ne) herinde. Det har jeg såmænd heller aldrig været i tvivl om at han var typen der kunne finde ud af, men det er alligevel dejligt at se ham bevise det.

Spændt på at se hvordan det går. Det er i udgangspunkt to overkommelige kampe vi har foran os, men der er jo ingen lette kampe i international fodbold længere - så de nye skal være klar og gribe chancen. Og så skal vi rejse os efter den jammerlige omgang ved VM.
Jim Peters,

Jeg synes ellers jeg har forklaret dig hvorfor det lige præcis er din kommentar og ikke de andres, jeg kommenterer på?

Kampene er af en kaliber hvor man kan afprøve spillere, der er i periferien, fx Hermansen eller Jelert. Det kan vel ikke undre dig, Brøndby-had lagt til side? At i FCK fans har hørt på mindre begavede kommentarer gør vel ikke, at i skal gengælde? Men du har ret, denne tråd er ikke til diskussion af klubforhold, jeg vil nøjes med at grine medlidende af GFH og brøndby (man skal endda overrule autocorrect for at skrive det) for mig selv..
Omkring Hermansen og Oliver C, sagde Hjulmand, at de begge to var så ekstremt tætte, og begge var nærmest lige gode ift 3.målmandspladsen. Nu blev det Oliver C. sidst, og nu ville han gerne se Hermansen an lidt mere. Så som en anden sagde, tror jeg ikke man skal ligge noget stort i det.
Forstår slet ikke behovet for at slynge øgenavne ud i en tråd der omhandler landsholdet. Det eneste tidspunkt vi står samlet side om side, og hvor målet er det samme. Det er sgu lidt latterligt. Nu hvor flere nævner GFH, går der nok ikke længe før PSE bliver nævnt, og sådan kan man blive ved med at kaste med mudder. Sgu lidt barnligt, men forventligt på bold.dk efterhånden.
brøndby
annonce