Snak

Mere indhold efter annoncen

LIVE: Horsens og AaB mødes om vigtige point

Skrevet af bold
man 10. okt 17:05

AC Horsens og AaB er mandag aften i duel om vigtige point i 3F Superligaen.Læs hele nyheden her
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Nu skal Delac ikke til at stå endnu en vanvidskamp mod AaB ...
Skrevet af TheUnitedWay
Godt nok ikke en velspillet kamp indtil videre. 0-0 er bedste bud på et resultat hvis det fortsætter.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af dimme
Tydeligt at se det er en bundkamp. Ingen kvalitet i noget af det de 2 hold fortager sig.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
AaB har haft en gigantisk dobbeltchance, et par skud ude fra feltet, to farlige frispark og et par halve friløbere, der er løbet ud i sandet. Vi kan ikke forvente mere. Fortsætter vi i anden halvleg, så vinder vi også kampen.
Skrevet af Født i Aalborg
Horsens skal ned i 1. division. De spiller på hjemmebane og kan og vil ingenting.! Og det er mod ligaens dårligste hold, næstdårligste måske
Skrevet af DaveEricGrohl
Vi har jo haft nok chancer, så helt fornuftig første halvleg
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af kaare4
Nok de dårligste 45 min so far i superligaen i år. De to hold kunne godt tage hinanden i hånden ned i 1. Div
Skrevet af dimme
Når Horsens rykker ned kan de jo tage Bakiz med. Magen til forfærdelig spiller skal med lede længe efter. Han er jo pivhamrende ringe. Horsens lader han jo vare får bolden også pisser han den væk
Skrevet af Pllfc
Så længe Horsens er med, kan det simpelthen ikke kaldes SL. Og AaB Tjaee ordet : Bøvle bold givet mening. Har set 5 min nu her, skifter kanal
Skrevet af Søren F er gud
Bakiz var nu ganske god i Viborg FF, så måske det har noget med holdkammeraterne at gøre, hvis han spiller så dårligt
Skrevet af BoroDane
Et af de to hold følger Lyngby ned. AaB skal som minimum håbe på at finde en god angriber til januar.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af cloc
Den 6. Plads bliver satanedme tæt
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Jensen99
Tydeligt at det kun er AaB fans der kommenterer herinde. Deres frustration over egen klubs elendighed projekteres over på Horsens.
Skrevet af Dr Phil
Tydeligt at det kun er AaB fans der kommenterer herinde. Deres frustration over egen klubs elendighed projekteres over på Horsens.


Der er ingen AaB fans som har skrevet noget kritisk eller dårligt om Horsens i denne tråd. Der er til gengæld mange andre som synes det er enormt interessant at det går dårligt for AaB, og som fylder meget i en tråd som denne.
.
Skrevet af Dr Phil
Et af de to hold følger Lyngby ned. AaB skal som minimum håbe på at finde en god angriber til januar.


Det ville være dejligt med en klasseangriber, men vi scorede fint med mål i sidste sæson, og har stadig vice-topscoreren i klubben, mens vi også har hentet offensive profiler ind, og kun mistet Kusk, som kun har spillet en perifær rolle for os de seneste sæsoner. Først og fremmest drejer det sig om at få vores offensivspillere til at fungere igen, og ikke mindst få bygget noget selvtillid op.

Der kommer til at være andre klubber om buddet, og det er godt nok tidligt at konkludere såvel Horsens som AaB skulle ende med at være fedtet ind i nedrykningen, når vi nærmer os sæsonafslutningen, der er rigtigt mange kampe til, og i øvrigt snart en meget lang vinterpause, som især bør kunne gøre stor gavn i AaB. Men forholder man sig udelukkende til tingenes tilsats her og nu, synes jeg bestemt også man må have AGF med som en af de store kandidater... 5 nederlag i de seneste 6 kampe er absolut bundholdsstatistik, og den enlige sejr kom over AaB, som 2 dage forinden havde skiftet træner, og spillede som en flok forvirrede høns.

På AaBs vegne er jeg fortrøstningsfuld. Vi har været hårdt ramt af skader på vore ganske få midterforsvarere, og i dag var vel første gang vi kunne stille med det bedste forsvar. Derudover er der flere spillere i vores offensiv som vi tidligere har set kan gøre det langt bedre end nu, og vi har næsten lige foretaget et ret markant trænerskifte, som kommer til at tage lidt mere tid at få det fulde udbytte ud af... Derudover ved vi i Aalborg hvor fantastisk dygtig en træner Hamren er.
.
annonce
0