Snak

Mere indhold efter annoncen
Jesper med bolden

Jo det ville messi så. Reglerne er ændret, så hvis spillere skifter i januar, ka de stadig skrives ind i ny chl trup.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
gshock alt åbenbart. der er jo intet 100% normalt over resultaterne pt. men er tror nu mest på bayeren både mod lazio og som chl favorit. nu er man heldigvis færdig med den latterlige nation league og dermed kan man jo håbe at det er slut med det massive fysiske pres der på spillerne. jes thorup havde også en pointe i dag. hvordan restituere corona ramte spillere? så tror bare at alt er mere åbent i år men af de forkerte årsager. omvendt er det vel de bedste der er gået videre. så ved sgu snart ikke. håber dog først og fremmest at der kommer tilskuere på ALLE stadions snart. for der er for meget sommerkamp stemning over det lidt for ofte
FHJ
Såfremt Messi, hypotetisk, skulle skifte til PSG i januars transfervindue, er der intet til hindrer for han er med i start-elleveren eller sidder på bænken.

Den regel der gjorde, at spillere var låste hvis de havde spillet med i gruppespillet for éen klub, og dermed ikke kunne spille chl for en anden i knock-out fasen er fjernet. Det skete før sæsonen 2019/2020.
@Manis.... skidt lodtrækning for City?!
Ahhh, det var vel den nemmeste lodtrækning (som sædvanligt i øvrigt i alle cup turneringer trækker City ikke specielt stærk modstand)
ja og alligevel brillerede city ved at ryge ud imod Lyon sidste år, og forrige år imod Tottenham.
fodbold_hjernen

Jeg er enig i der godt kan være en overraskelse i år pga de her covid19 udfordringer. Ja nogen gange så virker det til at spillerne tror det er en træningskamp pga manglende tilskuere.
Jeg er enig i der godt kan være en overraskelse i år pga de her covid19 udfordringer. Ja nogen gange så virker det til at spillerne tror det er en træningskamp pga manglende tilskuere.


I Frankrig burde Monaco så i denne sæson være ligeså gode ude (2 0 5) som hjemme (5 2 0) , da de jo hjemme normalt ikke har fans - og netop nu heller ikke ude ;)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Synes ikke jeg kan se hvem Ikast/Herning skal møde.
Tjekkede også lodtrækningen til EL, men kunne heller ikke finde dem dér.
annonce