Snak

Mere indhold efter annoncen
@LarsHD

Det seedede hold vil få hjemmebane
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
OAJ: men hvad så hvis Italien og Portugal vinder deres første kamp, hvem er så seedet i finalen?
Spurs mand siden 1989
Der kommer endnu en lodtrækning mellem vinderne af semi finalerne, som skal vise hvem der er på hjemmebane i finalen
LarsHD m.fl.: hjemme i finale hos de hold der står først på UEFA billedet, dvs. f.eks Wales, Polen og Portugal på hjemmebane i finalerne.
@Glazer: Nej, finalehjemmebanerne er bestemt ved denne lodtrækning. Vinder af den øverste kamp får hjemmebanen i finalen.
Nordmakedonien
Tjekkiet
Scotland
Overskriften er sgu lidt latterligt i og med man ikke regner de to andre hold for noget når man skriver Portugal "eller" Italien misser
Fedt format ligesom Nations League.

Glæder mig allerede til nogle intense opgør.
I pulje A er det vinderen af Wales-Østrig, der har hjemmekamp i finalen. I pulje B er det vinderen af Rusland-Tjekkiet og i pulje C er det vinderen af Portugal-Tyrkiet. Dette jævnfør:

https://www.sportingnews.com/us/soccer/news/world-cup-playoffs-draw-qualifiers-europe-world-qatar-2022/j3yytha9rxib1132lr9k72j9b
Gruppe A.

Skotland og Ukraine er vel på omkring samme niveau, med Ukraine som mestre i at spille uafgjort, men Skotland på hjemmebane trækker jo nok det længste strå når en afgørelse skal findes.

Wales er bedre end Østrig og på hjemmebane, så jeg tænker at det bliver Wales mod Skotland i finalen om en VM billet, og der bliver det nok også afgørende at Wales her får hjemmebanefordelen.

Gruppe B.

Rusland har ikke tabt hjemme i VM kvalifikationen, og er generelt bare meget bedre hjemme end ude så her har Polen næppe den store chance for en sejr.

Sverige og Tjekkiet virker som et 50/50 opgør, selv om Sverige har hjemmebane.

Vinder Rusland som ventet mod Polen, så får de også hjemmebanefordel i finalen.

Gruppe C:

Italien hjemme mod Nordmakedonien ? Det må italien klare forholdsvis nemt

Portugal hjemme mod Tyrkiet, hvor alt andet end en sejr til Portugal vil være en kæmpe fiasko, medens ingen rigtig vil regne med Tyrkiet, som derfor kan spille frit, og nettop derfor har fordel af at spille på udebane her, uden et ydre pres. Portugal smed jo lige præcis det hele med et nederlag til Serbien på hjemmebane i den sidste og altafgørende kvalifikations kamp, og kan også bukke under for presset og gøre præcis det samme her. så mit gæt bliver et revanceopgør fra EM mellem Tyrkiet og Italien, og får Tyrkiet hjemmebanefordelen, så ved man aldrig hvad der kan ske, selv om italien vil være storfavoritter.

KSDH !
annonce