Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver Wales, Sverige og Nordmarkedonien :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af KiksetIndspark
Portugal.. Deres hold er jo vanvittigt. Hvordan kan de spille så dårligt? Kan de ikke snart se, at de skal have en offensiv træner, så vi kan se et underholdende hold i stedet for.
Skrevet af ZimmerBoy
Kan nogen forklare hvordan Østrig og Tjekkiet har klaret sig til playoff? Østrig blev 3´er i Danmarks pulje, og f.eks Norge klarede sig bedre en Tjekkiet.
Skrevet af DJE100
Hvordan er Østrig kommet med her? De blev jo 3er i vores pulje.
Skrevet af henoch
Zimmerboy: Østrig og Tjekkiet er kommet med via den sidste omgang af Nations League. De vandt begge deres pulje i Gruppe B, og da de 4 vindere i Gruppe A, og Wales alle blev 1´er eller 2´er i deres kvalifikationsgrupper, så blev det Østrig og Tjekkiet, som fik pladserne i play-off´en
Skrevet af spartan
Nations league
Skrevet af Motown
Østrig og Tjekkiet er via Nations League
Skrevet af Randersc Freja FC
GruppeA, fire kedelige og svage hold.
Mellem Italien og Portugal bliver det vel afgørende, hvem dertrækker hjemmebane
Pokalmeister 2021
Skrevet af Jyllands rubin
Skotland, Rusland og Italien tror jeg nupper billetterne
Skrevet af Pantic
Puha. Italien og Portugal må sparke sig selv over deres dumheder i kvalen. Et VM uden de to hold, er sgu lidt trist.

Selvfølgelig skal Cristiano slutte af med et VM - så desværre forhåbenligt et VM uden Italien.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af JacobVSO
Er der ingen form for seedning? Alle hold i pulje B er bedre end alle hold i pulje A, og Italien og Portugal er bedre end alle hold i pulje A og B.
Det er altid de andres fejl.
Skrevet af XSDU
Jeg har en fest over at enten så begynder hele Italien at tude over at misse det andet vm i træk, eller også Ronaldo over, at han misser det som formentlig ville blive hans sidste vm.
Det ville kun kunne overgås af, hvis begge scenarier skete, fordi ingen af dem kvalificerede sig. Ikke synderligt realistisk måske, men i al fald hylende morsomt.
Skrevet af haraltidret
Jeg tænker Jorginho nu ærgrer sig endnu mere over sit missede straffespark mod Schweiz.
Skrevet af The foundation
Sværest mulige lodtrækning for Nordmakedonien
Skrevet af Carreca
Italien skal nok klare den
Skrevet af ZuluMuchi
Lidt ærgerligt at begge "de to store" ikke kan komme med, men ok, det bliver spændende at se hvem at dem der kommer med. Jeg har overhovedet ikke fantasi til at tro at hverken Nordmakedonien eller Tyrkiet har en chance her.

Havde håbet at skotterne fik dobbelt hjemmebanefordel, men de fik en lodtrækning med håb i stedet, og hjemmebane i første kamp. Jeg håber og tror at de kan slå Ukraine ud, hjemmebanefordelen tror jeg bliver afgørende, og måske kan de også nuppe Path-A pladsen. Skotland - og deres fans i særdeleshed - ville klæde et VM.

Jeg håber også at Zverige tager en billet. De "bør" være stærkere end tjekkerne, men finalen bliver hård uanset om det bliver mod Rusland eller Polen. Det værste ved den her trækning er, at enten Zlatan eller Lewandowski misser VM. Trist.

Det samme kan man jo så sige om Ronaldo og... Ja, nærmest hele det azurblå landshold. Det er næsten ikke til at bære, at man skal undvære enten Ronaldos smukke spil (resten af Portugal kan jeg nu godt undvære), eller Italien IGEN, efter de også missede i 2018. Det er jo uhørt.

Håbet:
Skotland, Sverige, Italien.

Buddet:
Wales, Polen, Italien.
Skrevet af Cruzan
@ FC Hansa

Du glemmer vist at Danmark pt. ikke har flere kampe på programmet, så selvom både Italien og Portugal fra top 8 begge skulle misse kvalifikation til VM, og selv med Danmark pt. som nummer 9. Nej, så vil Danmark ikke indtage den 7. og sidste plads i pot 1 seedning til VM.

Fejler både Italien og Portugal, så vil pladsen gå til ingen andre end USA (eller evt. Mexico).

Det er af den simple årsag at mens UEFA´s hovedturnering er afsluttet på nær playoff, så er man fx kun lige kommet en kamp mere end halvejs i CONMEBOL, hvor der restere hele 6 runder for USA at hente og gå forbi Danmark.

Nuvel man kan sige at, jan Danmark får vel også et ar venskabskampe inden VM-gruppelodtrækningen. Her skal vi så bare huske at her har fx USA allerede min. en planlagt venskabskampe, mens Danmark ingen har.

Danmark er godt nok # 9, mens USA kun er # 12. Til gengæld er pointdifferencen ikke besynderlig stor:

Danmark 1654,53
USA 1648,33 (-6,17)

Med mindre USA taber alle deres 7 kampe inden VM-lodtrækningen, så det nærmest matematisk umuligt at USA ikke henter Danmark.

Så behøver vel heller ikke engang nævne et par potentielle venskabskampe til Holland med deres 1653,73 (-0,8).
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af ZuluMuchi
@Cruzan

Er det afgjort hvilken måneds rangliste, der vil lægge til grund for seedningen? Det synes jeg har været svært at finde - men måske jeg har søgt under de forkerte sten :)
Skrevet af Lakris
Trist lodtrækning.

Hvorfor er der ikke seedning, så man kan undgå dette scenarie
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Cruzan
@ ZuluMuchi

USA spiller sidste CONMEBOL gruppe-kvalifikations kamp d. 30-03-2022 ude mod Costa Rica (deres pt. eneste venskabskamp inden lodtrækningen er d. 19-12-201 hjemme mod Bosnien & Herzegovina).

Der er gruppelodtrækning til VM d. 01-04-2022, så det skulle godt nok være vildt hvis USA skulle kunne nå en kamp mere efter den mod Costa Rica.

NN: Spørg ikke hvorfor der er VM-lodtrækning d. 01-04-2022. Det skal nok ende i kaos og patetiske aprilsnars forsøg - men måske det er endnu en måde FIFA skider os ned ad ryggen på i relation til VM i Qatar.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
annonce
0