Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Vildt som konspirations teorierne florerer bare ved den mindste usikkerhed … dommeren har dømt fair og godt i denne kamp, så måske man skulle stikke piben ind med alle de anklager om korruption
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Taco mix
Qatar har næppe Danmarkserie niveau.

De er rystende ringe på alle parametre


Ja, de fleste seriehold i Danmark havde ikke været bagud 0-2 til noget så banalt som Ecuadors landshold. Hvad blev de? Nr 4 i den sydamerikanske gruppe? Der møder de kun lortehold som Argentina, Brasilien m.m..
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Chris1234
Folk der siger Qatar er elendige er korrekt i denne kamp. Men de har altså vundet de asiatiske mesterskaber senest og bl.a. slået Japan og Sydkorea på deres vej dertil. Så de kan jo et eller andet med en fodbold de viser det bare slet ikke i aften.
Skrevet af pendlermilton
Man krummer simpelthen tæer, de må da tabe 10-0 til Holland
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af Ukendt Profil
I forbindelse med offside-kendelsen, så må jeg indrømme, at jeg var lige så hurtigt ude som mange andre - snyd, bedrag, korruption og alt muligt andet! ;-)
Hvis man kigger længe på billederne, tegner streger, og får den helt fine lineal frem - vi skal vist over i den som kan måle millimeter - så kan den givetvis forsvares.

Men er der ikke noget fundamentalt galt med offside-reglerne, når sådan en episode fører til en annulleret scoring ?
Nu er jeg så gammel, at jeg kan huske en tid, hvor offside var noget der skulle bruges til hovedsageligt at sikre, at der ikke var nogen angribere, som gav en hujende fis i forsvarsspillet og i stedet “stod og fiskede” helt alene oppe i de andres felt.
Det var jo derfor man indførte offside - for at sikre en vis samling af spillerne, så man ikke var spredt ud over hele banen.
Idag virker offside (og hands-reglerne) mere som sådan noget lotteri-underholdning man har lagt ind i kampene… Ingen fatter helt hvad der sker, men dommeren (og VAR) kan gå ind og annullere fine scoringer lidt efter forgodtbefindende - og vupti, så har vi lige pludselig skabt “drama” i en ellers røvsyg kamp.
Er vi ikke enige om, at ingen får nogen som helst fordel af at skulle være 4 cm. offside i den pågældende situaiton ??
Når der ikke opnås nogen fordel, så er det kun overdreven hård fortolkning af reglerne der gør, at scoringen annulleres (sikkert med argumentet: “En scoring kan jo ikke godkendes, når der forinden har stået en spiller i en strafbar position”)
Men er det ikke helt galt ??
Manden fik ingen fordel ud af det!!
Qatar fik sig et gratis “Get out of jail card” men i bund og grund var det forfærdeligt målmands- og forsvarsspil som var den største forbrydelse i den sekvens.
Skrevet af Chris1234
Folk skal holde bøtte omkring den offside. De har brugt det offside system i hele CL denne sæson og det har fungeret upåklageligt. Ti stille og sæt jer ned eller sluk for tv´et. Folk piver helt vanvittig meget.
Skrevet af TheUnitedWay
Konspirationer ligefrem? Jeg tror at de fleste med øjne i hovedet som så Sydkorea i sin tid kunne se hvor korrupt det var. Det samme med Nigeria som senere førte til udelukkelse. Men det ligner ikke at Ecuador har modtaget noget, de spiller strålende.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Maximillian Syfax
Enig i offside-kritikken, synes flueknepperiet er åndssvagt... har set et regelforslag om, at angriberen skal være helt foran forsvarsspilleren før der dømmes offside. Giver noget mere mening. Altså så fod eller en skulder foran ikke gør forskellen.
Brigate Autonome Livornesi Forza Livorno
Skrevet af SLarsen71
Hvis ikke der er luft mellem angriber og forsvarsspilleren bør der ikke være offside.

Det vil give mange flere mål og øge underholdningsværdien betragteligt
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Noget nær det tammeste hjemmepublikum hos VM-værter.
Skrevet af Berker
Så VAR skal sidde og måle luft istedet det for? Eller de skal måle fødder? Om man er præcis den fod foran man må være? Hvilken størrelse fod skal der så være tale om?

Hvordan vil det blive mere retfærdigt, end som det er nu?
Skrevet af SLarsen71
Pointen er, at offside reglen skal tilgodese det angribende hold. Hvis du har et bedre forslag er jeg lydhør
Skrevet af Maximillian Syfax
Synes generelt ikke man skal underkende et mål for offside med mindre den er umiddelbart synlig for det blotte øje. Millimeterdomme er jo også afhængige af hvilket stillbillede der bruges. Så må man stole på linjedommerens skøn.
Brigate Autonome Livornesi Forza Livorno
Skrevet af Berker
Jeg syntes reglerne er glimrende som de er. Jeg kan ikke komme på et forslag som gør det bedre. Så kan man altid diskutere hvordan VAR bliver brugt. Men jeg mener reglerne er fine som de er.

Og jeg kan ikke se hvorfor det angribende hold skal tilgodeses? Hvorfor så ikke bare helt fjerne offside reglen?
Skrevet af TheUnitedWay
Der er intet galt med offside reglerne, der er alt galt med VAR.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Maximillian Syfax
Altså problemet i mit hoved i forhold til meget smalle offsides, er, at det er spillere og bold i bevægelse. Så det afhænger i sidste ende af præcis hvilket billede VAR-dommerne bruger. Selve afleveringsøjeblikket kan jo være svært at pin-pointe. Men det kun i forhold til meget tynde offsides, hvor et millisekunds forsinkelse i timing gør forskellen. Så der ville jeg hellere bare stole på linjedommeren.
Brigate Autonome Livornesi Forza Livorno
Skrevet af haraltidret
Et umådeligt skuffende niveau Qatar har vist i aften. Men jeg klager ikke. Jeg synes det er smukt at Ecuador vinder, og at Qatar allerede er på vej ud af turneringen næsten inden den er begyndt.
Skrevet af SLarsen71
Det angribende hold skal naturligvis tilgodeses i forhold til offside, da vi tilskuere gerne vil se mange mål. Jeg vil i hvert fald gerne.

I øvrigt meget beskæmmende at se, hvor mange tilskuere, der allerede har forladt stadion. Trist, men ikke overraskende
Skrevet af MartinHerold
VAR følger offside reglerne. Man kan sgu ikke klage over at reglerne bliver fulgt for præcist.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Tipzy
Hvorfor forlader så mange stadion så tidligt?
annonce
0