Snak

Mere indhold efter annoncen
Noice

Måske men så har en del fck’ere været til samme taktikmøde kan jeg se.

God første halvleg. Håber Blas erstatter Bruus fra starten af anden halvleg så man ikke ender med et rødt kort.
Wind heldig at slippe for kort.
Lålålå
Ny struktur på ledelsesgangene i FCK, gad vide hvor længe de havde troet det skulle tage at få gennemført det nye "setup" og få det implementeret i spiller truppen.

Alle ligner høns uden hoved trænere og spillere i mellem - Ja Zeca og Falk er ude og de er de vigtigste spillere på holdet - Men det må aldrig føre til et total kollaps i spillet, spillere som Lerager, Boilesen, Wind og Stage skal kunne løfte den opgave.
FCK har 25point nu og det har de også når de starter igen i foråret.

Nogen der har en fornemmelse af hvor lang tid Thorup har/får i klubben endnu og for den sags skyld også PC - synes begge parter fejler stort, uanset om der er skader i truppen.

Det her er på ingen måder værdigt for FCK, hverken det der er sket i denne og sidste sæson, men heller ikke i kampen her. Thorup kunne lige så godt stille med ungdomsspillere som ville kæmpe med næb og klør for at komme frem på banen.

Lerager er jo helt vanvittig ringe, hvordan han har kunne spille i Italien er fuldkommen ubegribeligt.

Jeg håber snart at Cornelius og Delaney vender hjem og viser lidt klub kærlighed, FØR de er 31..

Fc København Tottenham Hotspurs
Golden:
Tja han har været for langsom et par gange, men generelt synes jeg da han gør det ret godt. Påpasselige indgreb og skiller sig (for det meste) godt af med bolden.
Grinern kamp at nogen får nævnt Anis, har ikke været så skarp i denne sæson, men får det godt nok udstillet et par modstandere. Rado bare et bæst, man kan godt se fc mangler hans modpart i zeca
Mdeden: enig, ved dog ikke om han er bedre end Tshiembe. Ja han har haft 1-2 dårlige kampe, men synes Tshiembe generelt har mere kant og boldsikkerhed (af hvad jeg indtil videre har set af Heggheim)
@Chris

Jeg tror du misforstår. Jeg er FCK fan og har været det siden FCK blev stiftet af FCK`ere der skabte FCK DNA`en.

Dem der har overtaget FCK har derimod intet med FCK at gøre, og ønsker helt tydeligt at distancerer sig så langt væk fra FCK og FCK DNA som overhovedet muligt.
Og det er naturligvis deres ret, eftersom at det er dem der ejer klubben nu, at gøre med den hvad de vil. Men når man laver en ny klub, så bør man vel også finde på et nyt navn, for at kalde sig FCK nu er jo at pynte sig med lånte fjer. Endda fjer som man med alle kræfter forsøger at distancerer sig fra.

Jeg håber det forklare lidt bedre.
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Vildt fck bliver ved med at spille Cabara, helt åndsvagt når man har en så god målmand på bænken , han har aldrig været bedre end Kalle
@golden:
Ved jeg heller ikke. Tshiembe er ihvertfald hurtigere, men tror heggheims dagsform er bedre pt
Hvordan der ka dømmes offside på Stage har jeg ingen idé om. Mikkelsens redning skaber jo en ny spilsituation
Håbløst VAR. Mikkelsen tager bolden med den ene hånd og spiller den derefter ud til Stage med den anden - ergo, ikke offside.
annonce