Snak

Mere indhold efter annoncen
Det der er regulært svindel. Fy for h...
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Endnu engang dommer- og VAR-hjælp til FCK. Åbenlyst og pinligt at dommeren og VAR ikke kender de nye regler - eller blot forsøger at hjælpe DBU’ kæledække FCK.
Underkendt mål. Simpelthen elendigt dommerarbejde og klamt at FCK lige skal have en hjælpende hånd men jo ikke noget vi ikke har set tidligere.
Nu kan det da snart ikke blive ringere - min hund dømmer bedre !
Defensive indskiftninger, når man er bagud ;)
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Ved ikke med Thorup. Det er mere PC der skal fyres. Vores indkøb har i bedste fald været fejlagtige. Grabara, Vavro og daramy har fungeret, men resten har været kæmpe fejl.


Hvorfor synes du Ryan har været en kæmpe fejl?
Værste dommer svindel. Helt korrupt. Han bør degradere.
Snigskytten

Nej det kan du have fuldstændig ret i, det kan også sagtens være mesterskabet går til anden side.
Men forventer næsten at begge klubber får styr på det her miserable niveau de udviser i superligaen.
Det her er jo ikke bare tilfældig modgang. Kig dog på kampen.. Det er jo taktisk fck fejler over hele linjen idag. Man kan da ikke spille mand mand mod fcn når man ikke har spillere der er lige så hurtige som deres. Det skal man sgu da ikke være Mourinho for at regne ud. Og alligevel er det sådan hele første halvleg blev spillet.
Thorup kvalificerede ikke fck til champions league. Fck kvalificerede sig på trods af Thorup. Så jeg holder fast i mit statement: Nu må ledelsen komme til fornuft og indrømme at de tog fejl, for ellers ender champions league med 6 tennis cifrer nederlag.
Det ville virkelig klæde ligaen hvis dommeren skulle give interviews efter kampene. Åbenhed giver forståelse. Lukkethed giver kun mistillid.
Hvis FCK kommer tilbage i denne kamp pga det annullerede mål er der tale om en regulær katastrofe for dansk dommerstand - også utroligt så hårdt FCK’erne får liv at gå til FCN-spillerne uden kort.
annonce