Snak

Mere indhold efter annoncen

LIVE: Topkamp i Randers - Silkeborg på besøg

søn 18. sep 2022

Randers FC får søndag besøg af Silkeborg, hvor begge klubber jagter topholdet FC Nordsjælland. Læs hele nyheden her
Gud forbyde man har arme
Silkeborg IF
Jeg kommer aldrig til at bryde mig om straffespark af den karakter. Kan man ikke få et indirekte frispark i stedet?
Når bolden ind i målet går, glæde i suppen mange får.
Man behøver slet ikke gå efter at slå den ind over længere, man skal bare gå efter at skyde den op på modstanderens arm fra ½ meters afstand.
Fodbold er blevet fantastisk........
Clear and obvious
Det er til at leve med hvis det skete en enkelt gang, men det er jo allerede 3. eller 4. gang alene i denne sæson, at vi får sådan et straffe imod os. Det er så latterligt at kampene skal afgøres på noget så ligegyldigt. Der er jo ingen fare på færde og manden har jo for helvede 2 arme han skal placere et eller andet sted, han gør jo intet forkert. Man bliver så træt.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Ja er i hvert fald sket i den her kamp, mod Anderlecht og mod OB i overtiden - mener også at huske der er en til.
Har godt nok kostet mange point indtil videre :(
Hvis RFC vinder denne her kamp, så er der ingen tvivl om at de må være favoritter til mesterskabet. Der vil da være tale om et hold der ikke har tabt i de første 10 kampe og endda er kommet fra Parken, Herning og BIF med point. Der arbejdes godt i Randers, det må man have respekt for i disse tider hvor FCN tales rigtig meget op.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Randers ligner på ingen måde et hold der burde kæmpe med om mesterskabet, på trods af deres indtil videre store pointhøst som man må tage hatten af for.
RFC er det mest stabile hold i en ujævn liga.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
"Hvis RFC vinder denne her kamp, så er der ingen tvivl om at de må være favoritter til mesterskabet"

- Sludder, der er 200 kampe tilbage i sæsonen, og FCM og FCK er trods deres elendige start, stadig langt større favoritter til titlen. Hvis RFC vinder kampen og FCK vinder senere, så er de kun 7 point efter Randers, og der mangler mere end et halvt grundspil samt et slutspil hvor de gode hold møder hinanden 2 gange. Så nej.

OT: Så fortjent at Sonne fik lov at svare på de uduelige regler med hands, der gik udover ham i starten af kampen. Stærkt.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
annonce