Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kommer aldrig til at bryde mig om straffespark af den karakter. Kan man ikke få et indirekte frispark i stedet?


Det var sgu en god idé.
🐎💙🐎 I know what you did last decade against Hobro
Egho får sgu da klart trykket en tand ind af Salquist.

Kæft han er ikke særlig elegant i et felt. Ved dog ikke om det var til straffe, virkede ikke forsætligt.
🐎💙🐎 I know what you did last decade against Hobro
Hold kæft hvor er det bare dumt at gøre så dårlig en spiller som Kopplin anfører
Kopplin er immun året ud efter hans scoring mod Brøndby. Men ja det er så ufatteligt kortsigtet at man læner sig op af Kopplin, og ikke Oliver Bundgaard.
🐎💙🐎 I know what you did last decade against Hobro
Røvsyg kamp indtil SIF fik udlignet, så vil begge hold pludselig gerne gå efter sejren igen.

Og ja et indirekte frispark for de der hands-situationer hvor det ikke er forsætteligt ville være fair. Det er så latterligt at det skal afgøre så mange kampe, for man kan jo ikke gardere sig imod det når det er fra 1 meters afstand som denne.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Når VAR kalder dommeren ud til tv skærmen man godt hvad resultatet bliver: dommeren dømmer det VAR beder om. Tænk selv og døm selv tak!
Indirekte frispark kunne måske være en mulighed. Men det vil jo ikke ændre ved, at det stadig bliver et subjektivt skøn, om der skal være straffe eller indirekte frispark. Diskussionen vil næppe stoppe her.
Når dommeren går ud til VAR skærmen gør han det med en vished om at VAR dommeren mener han har begået en fejl. Ikke bare en fejl, men en "clear and obvious" fejl. Selv hvis han efter at have set billederne stadig mener at det vist er en 50/50 skøn står han stadig med denne viden om at en anden dommer mener den oprindelige dom er en klar og tydelig fejldom. Så skal der alligevel meget til for at stå ved den dom man selv mener er 50/50.
Straffe ved en forseelse som skub i ryggen, benspænd, eller hvor der aktivt bliver slået til bolden eller hånden bevidst bliver brugt til at blokere etc.

Indirekte frispark for latterlige VAR-hands situationer, ville være en fin opdeling imo. Det fylder alt for meget generelt, og jeg tænker man som forsvarsspiller må være rædselsslagen for at det sker, man kan jo intet stille op overfor det.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Så fik vi da scoret på hjørne. Det er vel også ved at være et par sæsoner siden.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
annonce