Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er godt nok meget få spillere, som er en større cunt end Bruno Fernandes.
hvor er Bruno dog en usympatisk skiderik.
hvorfor får han ikke rødt ?
hjemmedommer !
Liverpool når ikke top 4 i denne sæson - kan ikke vinde over oprykkerne fra Fulham eller et Crystal Palace som sikkert ender midt i tabellen og i dag taber til et middelmådigt, elendigt United - suk…
En spildt sæson allerede, under Klopp, der nu kun har 3 sæsoner tilbage, at hente en PL titel. Det kommer så ikke til ske, medmindre han erstatter Milner, Henderso, Firmino og (måske) Fabinho….
I’ll Never Walk Alone
Ja - rødt til Fernandez og så kun 5 min ???
Tja. No excuses. Milner og Henderson er der ikke meget fremtid i.
Fernandes er vel ikke mere usympatisk end blandt andet Robertson når det går Liverpools vej.
Haha hvad er nu undskyldningen denne gang? Skulle man ikke have solgt Mané eller hvad er det der går helt galt for Liverpool denne sæson? Måske har man bare opbrugt alt sit held på de utallige marginal sejre man har fået over de seneste par sæsoner?
Liverpool FC
Fortjent sejr. Synes også Liverpool er kommet grundigt ned på jorden. Den magi, de havde i halvandet år omkring deres cl-sejr og mesterskab er falmet noget. Men ærlig talt - klopp lykkedes også med at få mange middelmådige spillere til at præstere 100% og i samhørighed. Robertson, milner, henderson mfl har jo aldrig været store fodboldspillere…
Rigoletto. Jeg er så enig med dig. Bruno usmagelig,tag lige martinez med der osse. Alle Premierleaque dommere er pivringe her beviser Oliver det på sin helt egen måde ved at være totalt passiv til Diverbrunos optrin.
annonce