Snak

Mere indhold efter annoncen
Ved egentlig ikke hvor slem jeg synes at Brunos ageren efter Liverpools mål egentlig var - der er edderrødme mange spiller i verden, der ville gøre præcis det samme (også på Liverpools hold) - og det er jo strengt taget også Uniteds bold, så der er ingen reel, praktisk grund til at Salah skal have den (så han kan løbe ned og lægge den på midten og United-spillerne kan gå så laaaaaaaangsomt som overhovedet muligt op for at sætte spillet igang). Bruno fik præcis dét ud af situationen han ville, for naturligvis kan dommeren jo ikke beordre ham til at give bolden til Liverpool, når det er United, der skal give den op. Hans halvhjertede forsøg på at simulere at Salah skulle have slået ham, var lidt bagatel-agtigt.

Hans skamløse, pinlige og latterlige forsøg på at filme sig til et straffe, var til gengæld vammelt at se på, og så er hans generelle attitude også ved at være ganske trættende.

OT: Fortjent sejr til United - dejligt at se fremgang, dejligt at se Rashford og Sancho levere, dét kan blive helt ekstremt vigtigt!
Og næsten ligeså dejligt at se Liverpool være ringe - man kommer sgu ikke langt med Hendo og Milner på midtbanen...
annonce