Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CopenhagenNoice
Klamt de bliver lukket ind i kampen på er IKKE eksisterende straffe!
Skrevet af Common sense
Vildt som I tuder

VAR eller ej, burde FCK med det budget og spillere vel styre og vinde stort set alle kampe

Men døden skal jo selvfølgelig have en årsag
Skrevet af Harder2000
Det er virkelig underligt at man ikke giver dommerne en lille tablet så de automatisk kan checke alle scoringer, røde kort og straffe igennem hurtigt - og i fald at der er tvivl burde det være helt standard at de checker den igennem ovre ved den større skærm.

Det her var jo ikke straffe, så det er sgu skuffende at VAR ikke ændrer det - eller som minimum får dommeren ud og kigge på situationen, da han så burde ændre sin dom.
Tamt.

Flot spil af Viborg ellers og elendigt af FCK - og endnu en gang en elendig aktion af Ankersen. Smid ham nu ud og få Jelert ind, Ankersen er altid under niveau.
Skrevet af Pallepop999
Hvor er jeg træt af VAR og middelmådige dommere.
Han er slet ikke opgaven voksen.
Og så lige et kort til Vavro på et ganske almindeligt frispark, hvor Viborg manden kaster sig rundt, han rammer ham overhovedet ikke.
Suk!!
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Lad da være med at være så frelste. Visse dele af ishockeyens kultur kunne man med fordel lade sig inspirere af i fodbold. Hvis du gerne vil snyde, så kan det være, det koster i duellerne.

Hvis man kører Christian Sørensen midt over for det svineri, han begik, kan håbet jo blive, at han ikke fortsætter med den slags.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af 1992
Man må sige VAR ikke er på FCK’s side for tiden. 3 kamp i træk hvor det fejler. Hvordan kan dommeren overhoved dømme straffespark? Han har jo afsluttet inden tacklingen kommer.
Vildt Viborg bliver sat igang af en så tynd kendelse. Man bliver jo rasende foran tv’et :-(
Skrevet af Jillionaire
Flot at have 2 muligheder at komme flwre point foran FCM og de pisser det hele væk.. nøj hvor skal fck spillerne se sig selv i øjnene om det er for FCK de vil spille for.!!!
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Arnemanden
Jeg fatter ikke man ikke laver et VAR system som reelt ville være en forbedring af fodbolden. Et system hvor dommeren vil lov at se kampafgørende episoder igennem igen før dommen var endelig og hvor det ikke kræver at der er en klar fejl før VAR blander sig. Dagens dommer ville jo omgøre det straffespark 10 ud af 10 gange hvis han fik lov at se den igen. Ren film.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Common Sense: Hvad har ovenstående at gøre med at FCK igen bliver snydt?
Skrevet af manwholost
TacoMix kom ind! TacoMix kom ind!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af tænkligeoverdet
Bo H til FCK ?
Skrevet af Slettet(491505222808)
Jeg var relativt ok med at VAR blev indført. Nu skal det lort bare væk, når det alligevel ikke virker som det skal. Før kunne man forvente at blive frustreret over dommerne. Nu bliver man frustreret over dommerne OG VAR.
Skrevet af manwholost
Er der virkelig flere i tråden der ønsker en anden mand skadet?
Hmm, jeg troede at når man sad højt på en piedestal, så var dette udtryk for manglende klasse. Tsk tsk, hvad ved jeg?!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af Slettet(491505222808)
Der sidder måske et par amøber. Selvfølgelig skal en mand ikke smadres, fordi både dommer og VAR fejler.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Stop så med de generaliseringer - han får jo lov til det af dommeren. Det er dommeren der spiller og Viborg som snyder sig til points - hvilket jo er en mulighed i og med det er et spil. Men I skal ikke sige at vi ikke må være skuffede. FCK er blevet snydt af VAR i månedsvis og har ikke fået et eneste straffe siden før mesterskabsspillet.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Det er egentlig simple midler, som Viborg bruger, men det virker virkelig fint. Mange solide spillere samt en dygtig og sympatisk træner. Godt gået indtil videre.

I øvrigt synes jeg, at FCK fans herinde er
Skrevet af Slettet(561605223107)
Dobbeltpost
Skrevet af Common sense

@KOM

Beklager, hvis du ikke forstår det.

Hvad med alle de gange i andre sæsoner, hvor det er gået jeres vej, hvor vi andre bare måtte "leve med det" ?
Skrevet af Arnemanden
Håber virkelig at fck, fcm og Bif får trumfet nogle ændringer igennem hos DBU og divisionsforeningen snart, for det nuværende VAR system fordrer jo film når bare der er den mindste berøring. For filmer spileren kan var intet gøre. Det er jo til grin og kan ikke være meningen.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Du synes at der var straffe til Viborg og vi brokker os ubegrundet?
annonce
0