Snak

Mere indhold efter annoncen
Godt nok en fed fodboldkamp!!!
Er vild med det her Viborg-hold, og nyder de mange sejre…men har set Viborgs kampe siden jeg var en lille knægt i 80erne, og elsker VFF lige så meget, når de er i 1. division. Så fatter ingenting, når jeg læser kommentarerne fra FCK-fans herinde, der rakker deres hold ned…fesen fan-kultur
Hvis PC ikke kan købe os til succés, så kan vi til gengæld være sikre på at hverken han eller Thorup kan arbejde os til den. Men dette har vel været den oplagte risiko helt fra starten af, for engageringen af begge d´herrers vedkommende - og naturligvis må det gerne gentages.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Har hørt at Hyballa er ledig ;)

Husk på, at det er besluttet, at VAR kun skal blande sig, hvis det 100% er film. Er der den mindste mulighed for at dømme straffe i situationen, så skal VAR ikke intervenere.

Hvis I er utilfredse med det, så ønsker I - ligesom jeg - måske mere VAR? At det bliver brugt oftere og ved 70/30 kendelser, der kan være kampafgørende?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Fantastisk at høre hvordan FCM hylede sidste weekend over det dybt dybt uretfærdige VAR og i denne weekend er det så FCK der føler at hele verden (læs VAR) er imod dem. Kig på jeres trupper og budgetter og forlang at spillerne leverer det de skal i stedet. Det andet er ynkeligt og klæder ikke nogen.
Husker en kamp i Parken (FCK-VFF), hvor der var dømt frispark til FCK. William Kvist stod med bolden i hænderne, lod bolden falde og i samme moment satte han spillet i gang... I fortsættelsen scorede FCK et afgørende mål...

Ak ja, det var en tid hvor fornemmelsen var, at dommerne ALTID var IMOD VFF...

I det lange løb går det såmænd nok stort set lige op. Det er efterhånden anstrengende med al den fokus på VAR-kendelser og ikke-VAR-kendelser. Spil kampen! Selvom man får kendelser imod sig er det jo ikke forbudt at slå tilbage og kæmpe imod "uretfærdigheden".

God søndag aften.
WOW "sejt" at ønske andre ondt
Har du meget erfaring med begrebet "medløber" ?

Tænker alle fans har ret til at vælge hvem de vil holde med

Men ordet du vælger at bruge er vel egentlig mere en frustration over at FCK tabte
annonce