Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kastrup191
@grumblesnake

Ja, niveauet i artikeltrådene har over en årrække været stødt dalende, og det ikke ud som om der er en nedre grænse…
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Karamellerne
Dårligste SIF kamp i laaaaaaaang tid.
Skrevet af Slettet(300331222508)
Grumblesnake, velkommen til Nationen (fodbold edition) - Det er hvad det er. Silkeborg har sig en dårlig dag i dag, ikke andet. Alle tophold oplever det, og det er lige præcis hvad Silkeborg er nu, et tophold.
Skrevet af Gomez1896
Flot kamp af Viborg. Var i kontrol det meste af kampen. Silkeborg var, som forventet, meget på bolden, men spillede fuldstændig uden ide, fart og aggressivitet i deres spil. Sjældent dårlig kamp af dem. Fed kulisse i dag og god opbakning til begge hold.

Det skrives ofte om salgsemnerne i Silkeborg - en Salquist til USA, en Vallys til FCK mv. og en Helenius til Brøndby. De scouts der var på stadion i dag, har måske snarere sat X ud for Christian Sørensen, Bürgy, Zaletel, Anyembe og Grot. Sørensen er bare god og tørrede lige røv i Sonne med en tunnel inden han bankede 2-0 målet ind. De to centrale - hold nu op det er godt arbejde af Fredberg. Hvem savner Kramer?? Anyembe spillede én af sine bedste kampe i den grønne trøje. ENDELIG var han udfordrende i sit spil - noget der virkelig har manglet, for han er fin påpasselig i sit defensive spil, men har leveret for lidt frem af banen.
Grønning, Bonde og Leemans arbejdede godt og sikkert og kom virkelig på tværs af mange Silkeborg pasninger. På toppen var Grot en mundfuld for Felix og Salquist og fik endelig scoret sæsonens første mål. Han er klart bedst på 9´er positionen og bedste angrebskort for VFF. Kunne han blot finde lidt mere skarphed i afslutningerne, så ville han være et klart salgsemner. Forlæng med ham og Leemans snarest muligt, Fredberg.

Kanterne er vel pt største svaghed. Said kan måske meget til træning, men er meget meget svingende i kvalitet. I dag var han elendig - alt for mange fejl og igen-igen uden slutproduktet. Hvis ikke han skal ende som boldflytter og bænkevarmer, skal han snart rykke trænings indsatsen med ud til kampene.
Lonwijk er mega god, men er fejlplaceret på kanten. Han er et bæst på den centrale midtbane - forhåbentlig er det i mangel af kant alternativ, at han spiller der.

Fredberg er formentlig på jagt efter en god venstre back, der enten nu eller senest til januar skal overtage for Christian Sørensen. Derudover må en dygtig kantspiller være højt på ønskesedlen, da Said ikke virker klar som fast starter. Få nu endelig skudt Bakiz af for lidt mønt, når nu han hellere ser sig selv et andet sted - præcis ligesom Bech.
Derudover kunne et salg/udlejning/ophævelse med Wagner være på tapetet, da han aldrig kommer i nærheden af førsteholdet...
annonce
0