Snak

Mere indhold efter annoncen
Jonas jeg ved ikke om du er klar over det, men FA har nu i 23 år dækket over deres mangelfulde overblik, nægtet ethvert ansvar og gemt sig bag en britisk regerings ufattelig ondskabsfulde mørklæggelse af Hillsborough tragedien. En tragedie man ovenikøbet bevidst valgte at bebrejde liverpool fans for, med ondskabsfulde løgne.
Der hersker slet ingen tvivl om, at selv mange personer i FA har været bevidst og involveret i en klar "agenda" mod Liverpool.

Ja ja det skete i 1989 tænker du så. JA men ikke desto mindre har personer fortsat til idag forsøgt at forhindre at sandheden kom frem.

Men det er da klart at når en regering, og et fodboldforbund i så mange år succesfuldt er lykkedes med at mørklægge en så stor sag, ja så burde en simpel sag som en aftale om ikke at give Liverpool fordel ved kontroversielle situationer, som straffespark, nødbremsninger osv. vel egentligt være en smal sag ikke sandt??

Når det så er sagt så mener jeg BR bør holde mund. Du skal helst være slået til ridder af England før sådanne udtalelser tages seriøst.
Men så har du til gengæld også ret til at svine hvad og hvem som helst til uden nogen som helst konsekvens..
Brendan please! Stop nu, det begynder jo at minde om SAF...
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
...og de bliver ved. Der er godt nok nogle frustrationer der skal ud.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
"Men så har du til gengæld også ret til at svine hvad og hvem som helst til uden nogen som helst konsekvens.."

Hvis man altså ser bort fra de karantænedage og bøder det har givet.

Altså en udnyttelse fra FA´s side, af de sanktionsmuligheder forbundet har.

Idioter.

Brendan Rodgers minder mere og mere om Rafa og KD. Eller for den sags skyld alle andre managers.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Istedet for at holde fokus på dommerne, skal man vende det indad til noget positivt, intet forvente og kæmpe endnu hårdere. Så vender "heldet" helt sikkert også, fordi det konstante fokus på hver eneste kendelse også gør at dommeren skal tage stilling til LFC kontra DOMMERNE og derved også laver fejl.

Man skal jo være blind, døv og Man United fan for ikke at kunne se at Liverpool har haft helt abnormt mange latterlige kendelser imod sig, men det konstante fokus giver altså det modsatte resultat af det man egentlig ønsker, nemlig at dommerne begynder at dømme uvildigt.

Derudover er det en tydelig Premier League uskik, som Whiskey bon-hatten har udnyttet politisk igennem årtier ved at lægge et helt urimeligt pres på dommerne via sine hykleriske og forvrøvlede tåbeligheder. Det forsøges nu også af andre managers, men fulderikken er helt åbenlyst den bedste og han hjælpes selvfølgelig også på vej ved at kunne blackliste dommere han ikke kan lide.

Men ingen tvivl om at Liverpool er kommet ind i en dårlig spiral ifht dommerne og den eneste vej ud af det er at ignorere deres fis og bare kæmpe endnu hårdere for hver gang de kører deres fup-kendelser...
@BlivIkkeFanatisk
Mener at Suarez kun spiller en rolle i dette grundet, at FA er sure på LFC, og siden LFC ikke ønskede at forsone som sådan med det korrupte FA, så har de lavet deres egen straffesag, som går på dommerne dømmer mod LFC.

Alle hold bliver snydt og får ting de ikke skulle have i perioder. Vi får kun det negative. Og hele tiden. Jeg har i 30 år ikke set noget lignende, og det er derfor man ikke kan mene det er tilfældigt længere.


Var det meningen der skulle stå 3, og ikke 30 år? Det håber jeg, for sådan en hovedløs konspirationsteori kan simpelthen ikke komme fra en voksen mand der er over 30 år gammel. Det kan godt være at Liverpool ikke får de domme de skal have i øjeblikket, men at påstå at det skulle være igennem en lang periode er langt ude.
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Kan alle Liverpool fans her i tråden nævne 1 situation inden for de sidste 14 år, hvor Everton har fået en fordelagtig kendelse i et derby?

KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Always the victim
ja sådan er det i liverpool rodgers bare se på sidste sæson
Aab Liverpool
Hvorfor stoppe ved sidste sæson?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce