Snak

Mere indhold efter annoncen
Nogle nævner yderligere investeringer i transfers mm.

Jeg synes nærmere at fangrupperne skulle benytte den magt de tydeligvis har til at kræve en nedrustningsaftale mellem klubberne. Har man glemt at det er så latterligt dyrt at gå på stadion, at menigmand ikke kan være med længere? Priserne på at se kampene går osse kun en vej.

I mine øjne burde kampen for at få fodbolden tilbage på rette kurs kun lige begyndt.

Etiske retningslinjer for brug af agenter, top på lønninger, top på entrépriser mm er steder man kunne starte. Det vi har set længe er et ræs mod bunden.
Fantastisk pointe BeppeSignori.. Liverpool fans er klar til at tilgive for ussel mammon
Undskyld er et fattigt ord efter sådan et stunt
Enig med Platon 16.

Det er bare at fodre en i forvejen syg kultur at bede om penge til transfers og så tilgive.

ESL er blot et symptom på et større problem, der handler om at særligt de store klubber bruger så mange penge på transfers mv., at de ikke kan drive en rentabel forretning. FFP er et i tanken godt værktøj - det fungerer bare ikke - og det kan slet ikke stå alene. Klubberne, spillere, agenter, forbund, tv-stationer er nødt til at nedruste. Da det ikke kommer til at ske af sig selv; den næste Abramovic står klar i kulissen, bør det ske ved lovgivning og interne regler i forbund og klubber.

Ellers - to hell with it - lad de der pengesyge klubber danne deres eget lille fine selskab med transferrekorder, kampe i Asien/USA og uden ånd og tilhørsforhold. Så kan vi der elsker sporten for det, den er, med den risiko, der er for at fejle eller lykkes, måske få lov til at overleve med de andre hold.


Fantastisk pointe BeppeSignori.. Liverpool fans er klar til at tilgive for ussel mammon

Jeg er ikke ! Tilgiver dem ikke det mindste. De arbejder 100 % videre på det her projekt bare i et andet format bag de lukkede døre. Vent og se ! Den her del med man ikke kan rykke ned dropper de måske, men de skal nok sørge for at de rige klubber bliver endnu rigere. Eneste grund til FSG kom ind i Liverpool var fordi fansne fik smidt de gamle amerikanske ejere ud, FSG har scoret kassen på klubben ! Et sug på inhalatoren og en ligegyldig undskyldning ændrer intet for mit vedkommende.

Jeg kan mærke at min kærlighed til klubben slet ikke er der hvor den har været engang. Så længe FSG står i spidsen tvivler jeg stærkt på at mine 1-2 gange Anfield besøg om året stadig vare ved.
En uforbeholden undskyldning er aldrig af vejen !

MEN det kræver at ejerne ikke gentager succesen næste gang der er forhandlinger på UEFA niveau.
Fodbold er for alle ( læs fællesskabets sport ).
kimjen
@Mummisball

Er det din konklusion på baggrund af et par kommentarer på bold.dk? Gider du lige..?
Jeg har intet problem med rivalisering, men det du skriver her er både usagligt og generaliserende. Hæv niveauet, tak!
Jeg har intet problem med rivalisering, men det du skriver her er både usagligt og generaliserende. Hæv niveauet, tak!

Du taler for døve øre.
Når det kommer til Liverpool og deres fans, så er det max niveauet han rammer desværre.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Jeg kan mærke at min kærlighed til klubben slet ikke er der hvor den har været engang. Så længe FSG står i spidsen tvivler jeg stærkt på at mine 1-2 gange Anfield besøg om året stadig vare ved.

Fodbold er, om man kan lide det eller ej, big business i dag, og langt væk fra det mange fodboldromantikere kan huske fra dengang morfar var dreng, desværre.

Jeg var absolut ikke tilhænger af ESL, og er glad for at det skred i svinget, men tror nogen seriøst, at meget ændres, hvis der sad andre ejere end FSG ved roret i Liverpool.

Al snak om de "gode gamle dage" hvor pengene var langt mindre er spild af tid. Den tid er væk.

Bør LFC have andre ejere? Jeg ved det sgu ikke, hvem siger der kommer andre til, der er bedre. Man kunne frygte det blev værre. FSG har trods alt været med til at bringe klubben derhen hvor den er i dag.

Jeg kan se, at min indledende kommentar om fuld opbakning til Klopp på transfermarkedet nu er drejet til, at "Liverpool fans er til salg for ussel mammon".

Måske man skulle skrue lidt ned for retorikken, trække vejret dybt, og så læse det for hvad det er. Nemlig at det der burde være en "selvfølge", der fx ikke rigtig var tilstede i januar transfervinduet, nu så absolut bør være tilbage, altså opbakningen til Klopp fra ledelsens side.
Y. N. W. A. #JFT97
Respekt
annonce