Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg køber den. Men der er sket enorm skade, som skal rettes op. Er ikke tilhænger af, at der udskrives store checks til sommer, og dermed købe aflad, men der er stort arbejde forude for at bringe tingene i orden igen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
@Chelsea

Du har ret. Som fan af klubben (altså alle pånær FSG), så synes jeg det er rart, hvis fortællingen fremover også bliver, at trænere, spillere og staben bag er uden skyld. Det er trods alt dem, der sammen med fans er rygraden i klubberne.
Det manglede også bare, men tilliden til FSG har fået et ordentligt knæk.

Spørgsmålet er, om skaden kan rettes op?

Og hvad/hvem alternativet er, hvis klubben skal sælges.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
"Vi har lyttet til fansene" - I kunne have spurgt andre end de 11 øvrige i rummet, der også syntes, det var en god idé, inden I lancerede projektet.

Det bliver tæt ved umuligt at finde tilliden til de ejere frem, for man vil jo aldrig vide, hvor man har dem, når de i årevis kan gå og planlægge den slags i så lille og lukket en kreds.
Når så samtidig motivet - penge - var så tydeligt, så ved man bare, at den tanke ikke forlader dem igen.

Det havde været fantastisk, hvis de mest magtfulde personer i de mest magtfulde klubber i stedet havde kommet med et forslag, der reelt skulle udvikle fodbolden, men den platform brugte de til noget andet, og det tilgiver vi fans aldrig. Og skal heller ej gøre det.
Udmærket indslag. Troværdigt, hvem ved? Hele EPL farcen sætter jo egentlig blot fokus på selv de mest succesrige fodboldklubbers alt for store udgifter og deraf afledte afhængighed af stenrige pengemænd med enten 1) behov for et stykke legetøj, eller 2) mulighed for at pumpe klubben op og score en hurtig fortjeneste. Konkurrence er godt, men den rå kapitalisme og grådighed (inkl. spillernes og deres agenters) forklædt i diverse fåreklæder er ikke godt for spillet og os, der elsker det.
John Henry er fra USA, hvor sport langt hen ad vejen fungerer på den måde. Pandemien har uden tvivl kostet Liverpool FC dyrt, og Henry har så set Super League som en vej til at skabe nye indtægter.

Fair nok at Henry og FSG ikke er helt afstemt med den gængse europæiske fodboldfans mentalitet. Henry har erkendt fejlen og undskyldt. Godt. Super League er død. Der er tid til at se fremad.

Håber der stadig er lidt på kistebunden til at investere i truppen i sommerpausen. Enig i at FSG nu skylder at vise klubben, manageren, spillerne og fansene, at de er 100 pct. dedikerede til projektet.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det jeg har sværest ved at forstå i alt det her er hvordan 12 (formentlig normal begavede) folk på nogen som helst måde kunne bilde hinanden ind at det her projekt var en god ide ?!?

Grådighed gør åbenbart selv forretningsmænd lidt små retarderede i visse situationer
Skaden er sket, du. Ud.
@ Leeds66

Liverpool har nu ikke været særligt afhængige af stenrige ejere. Den trup, Klopp og hans stab har opbygget, er mestendels finansieret af spillersalg.

Jeg kan i højere grad undre mig over, at klubber, hvor penge bare er noget, der er, og som ikke slipper op, går ind i et projekt som Super League.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Et andet sted foran et andet kamera og med en journalist til at stille spørgsmål havde den samme mand ikke så meget at sige til Liverpools fans:

https://twitter.com/danroan/status/1384756322911072257
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
annonce