Snak

Mere indhold efter annoncen
Billedet af ham skriger efter at nogen photoshopper en stor slatten dollarpik i munden på ham.
Småkomisk at læse svarene her - det giver visse mindelser om junkier, der er villige til at tilgive deres pusher for at have solgt dem kartoffelmel ... fordi de er junkier.

Helt ærligt, flere penge i klubberne, og så er I tilfredse oven på et frontalangreb på europæisk fodbold?

Vi er simpelthen nødt til at se på det her pengeelement sammen med ejerforhold og incitamentsstrukturer i turneringer og tv-aftaler. Det må efterhånden være tydeligt for de fleste, at visse klubber har mistet jordforbindelsen.

50+1, tilbagerulning af ChL, billetpriser og tv-abonnementer ned, caps på lønninger og transfers (850mio om året til Messi, really Barca?), og ud med korrupte UEFA/FIFA medlemmer.

Selvfølgelig naivt, men i det mindste principfast..
@poor scouser Tommy

Det er jo lallende inkompetent at de ikke ved hvilken klub de reelt ejer.
Manden er fuldstændig utroværdig og har fejllæst situationen totalt.

Den slags bør kun have en konsekvens og det er at man siger tak for nu.

Det samme gælder Glazers
FSG er det bedste der er sket for Liverpool de sidste 30 år. Uden dem var der ingen PL titel eller CL titel. Eller Klopp for den sags skyld. Man tager selvsagt i mod en undskyldning i den her sammenhæng. Noget anden ville være smålig
LFC naturligvis
Altså, han har lært af pandemien, hvor vigtige fansene er...den har så raset i over et år, og han skrev under på den lorteliga i sidste uge? Gimme a break. Mistilliden er sået, FSG skal ud, så jeg kan min klub tilbage.
YNWA
Bare acceptere en undskyldning.

No way. De ejere skal ud af klubberne. Jeg er/var selv stor Man Utd. fan, men at se Glazers fortsat være i spidsen for klubben er ikke en tanke jeg kan acceptere.

Det her var jo ikke en lille fejl. Der er tale om årtiers brøler og der er en undskyldning ikke nok. Fejl af den her kaliber skal have konsekvenser.

Et mordforsøg eller forsøg på væbnet røveri af Nationalbanken løses jo heller ikke med en undskyldning - der sættes gerningsmændene selvfølgelig i fængsel.

På tilsvarende vis skal det her have konsekvenser for ejerne.
Undskyldninger er gratis. Imens arbejder de 12 klubber videre på et re-design af forretningsplanen.
Brønshøj Boldklub
Hans handlinger har skadet klubben. Men i det mindste går han ud og undskylder for sin handlinger og tag ene og alene ansvar for de skader han har gjort. Hvilket jeg tvivler på nogle af de andre klub ejer vil gøre i samme omfang. De vil sikkert lave en kort statement på klubbens hjemmeside.
Et mordforsøg eller forsøg på væbnet røveri af Nationalbanken løses jo heller ikke med en undskyldning - der sættes gerningsmændene selvfølgelig i fængsel

1/2 gas med dramaet buddy. De har opført sig som ganske normale forretningsmænd. Deres morale er sandsynligvis hverken større eller mindre end din.
LFC naturligvis
Man bliver ikke milliardær ved at være et godt menneske.

Super League var, for mig, det sidste strå på en lang liste over alvorlige problemer i fodbolden.

Væk med udenlandske ejere. Væk med groteske lønninger. Væk med groteske billetpriser.

Når det er sket kan vi begynde at snakke om at fans har vundet en reel sejr. Tror i seriøst at det er pga os de har trukket sig? Seneste melding er at UEFA har fundet 52 milliarder mere til CHL, så møllen kan fortsætte. Og så kan vi jo så glæde os til næste "super league" projekt om 2-3 år når der skal forhandles igen.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
annonce