Snak

Mere indhold efter annoncen
De sidste 10 år har flere elite-klubber arbejdet på en privat liga, her er Liverpool ikke en del af gruppen.
Men denne Super League har forstyrret disse planer, derfor Bayerns store protest.
Så en privat liga kommer, det er bare et spørgsmål om tid og i hvilket format. Money talks
Det er i det mindste en god start at han går helt ned på knæ og undskylder uforbeholdent. Det manglede også bare.
Jeg ønsker mig først og fremmest en helt anden struktur omkring og regulering af fodbolden. Og tror kun den kommer, hvis fans og samfund (inkl. politikere/beslutningstagere) bruger det momentum, der lige nu er skabt til at gennemføre fundamentale ændringer. 50+1 som i Tyskland, meget skrappere krav til FFP (skal sikkert hedde noget andet), loft over transfersummer og lønninger mv mv. er alle elementer, der bør overvejes. Grundlæggende skal magten - og pengene - fordeles mere ligeligt.
Mht. fortsat ejerskab af Liverpool, så er jeg nok pragmatiker. Så længe vi har det nuværende system, er jeg ikke sikker på, vi får noget bedre med andre end FSG. Og den lærestreg, de her har fået, har jo i hvert fald på den korte bane flyttet magtbalancen væk fra FSG og over imod fans og resten af klubben. Men jeg er helt åben for at smide dem på porten, hvis der kan findes en anden og bedre løsning - og jeg er i et vist omfang også parat til at give køb på adgang til kapital, men det er klart, at alle klubber og alle fans helst ser at den slags sker for hele systemet på een gang, så der ikke er nogle der drager urimelige fordele ift. de nærmeste konkurrenter.
Walk on
Don´t feed the Mummitroll.

Og lad os så i det mindste glæde os over, at de er stået af den døde hest
- uanset motiver og eventuelle forsøg på genoplivning senere hen...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
"Jeg tager det fulde ansvar."

Den mest brugte lortesætning i fodbold. Den er så gratis at smide. Hvad er konsekvensen af det ansvar?

Der bør kun være én, og det er en fuld tilbagetrækning til den side af Atlanten, hvor sådan nogle usympatiske idéer som ESL købes.

At nogle Liverpool fans godtager og kalder på investeringer, er noget af det mest hovedrystende jeg har set længe. Hvad var jeres standpunkt i går formiddag?
Arsenal. Lyngby. Tranmere. Meritokrati tilbage i fodbold.

Man lærer seriøs damage control på business school...

Undskyld er squ ikke nok.
Tror i rederiet bag katastrofen i Suez kunne nøjes med et "Det er vi kede af. Der er kvajebajer på havnen mandag"
Næstved, Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Der er så håbløst Google oversat:
"[fansene] var dem, som var mest forstyrret af det her."

Nej, disturbed er ikke forstyrret i den her sammenhæng. Det er journalistisk og redaktionel dovenskab.
Til de Liverpool fans, som ønsker deres ejer ud af klubben, hvad er så alternativet? Vil I hellere være ejet af en rig russer i skattely eller østlige oligarker, der anvender klubben i forbindelse med sportswashing eller nogle rige kinesere? Der er kommet så mange penge ind i sporten, at hvor fantastisk det end måtte være, så virker det for mig usandsynligt, at en rigtig klubmand kan overtage disse kæmpeklubber, som tilfældet efterhånden kun er med Tony Bloom i Brighton og det er jo ikke ligefrem nogen kæmpe klub som Liverpool FC.

Og forlange fuld opbakning til Klopp i transfervinduet er jo blot evidens på, at fans har medskyld i det her. Fans skriger efter store navne, så de kan vinde store pokaler, men den slags koster penge og skulle det ikke stå soleklart for nogen endnu, så er klubberne i knæ, pga. overspændering og manglende indtægter i forbindelse med en uventet pandemi, der har slået enorme økonomiske skår i al virksomhed, kultur og samfund, inklusiv fodboldklubber.

Det ville være fantastisk at få tilstande som i Tyskland med fanmedejerskab i Premier League, men jeg ser det ikke ske. Stort set alle engelske klubber er ejet eller medejet af interessenter fra alle verdenshjørner uden egentlig forudgående relation til klubberne. Virker usandsynligt, at det ændrer sig foreløbigt.
Tror i rederiet bag katastrofen i Suez kunne nøjes med et "Det er vi kede af. Der er kvajebajer på havnen mandag"

Spøjs sammenligning - hvilke konsekvenser ala dem fra Suez kanalen mener du denne sag kaster af sig?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce