Snak

Mere indhold efter annoncen
Rodgers har jo også udtalt, at det netop er planen næste sæson, at der købes ind til start 11´eren. Det betyder jo dog stadig ikke, at man ikke bør kigge efter talenter, som kan styrke fremtiden.

Jeg er dog fortsat optimistisk omkring, at vi sælger mellem 7-10 spillere og nøjes med at hente 3-4 ind som gardering. Jeg er dog mere bange for, at vi ikke finder en løsning på den rigtige erstatning til Suarez, som vi jo stadig lider under. Kan bare ikke lige se, hvem der er realistisk at hente, der med større sandsynlighed er garant for de mål, som vi mangler.
At tilstå sin kærlighed til klubben Liverpool kan i visse tilfælde forstås som en kærlighed til Brøndby. Samme logik findes, såfremt du har givet udtrykket om et syn på, at du støtter FC Midtjylland. Sir_Cumcised logik
Der var en, der nævnte Javier Hernandez som en mulighed - Selv synes jeg, det ville være et spændende køb. Hvad siger I?
Forest Green Rovers
Suarez kan ikke erstattes! Man kan ikke købe en erstatning, der kan det samme som ham!
Jeg har egentlig altid godt kunne lide Chicharito, men synes måske det er et lille sats at signe ham - For 2 år siden havde jeg ubetinget sagt ja!
Esbjerg fb Liverpool FC
Javier Hernandez eller Angel Di Maria.
Angel Di Maria gjorde det godt i Real Madrid, måske passer han ikke til Manchester Uniteds spillestil??
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Javier Hernandez eller Angel Di Maria.
Angel Di Maria gjorde det godt i Real Madrid, måske passer han ikke til Manchester Uniteds spillestil??


Di Maria har været et kæmpe flop, men hvis United skal sælge ham til Pool, skal der nok lægges 700 mio eller sådan noget andet vildt.
Chicharito er en kult angriber i United. LvG ser dog ud til at ville af med ham, men jeg tror ikke United vil sælge til Liverpool, eller han selv vil lave det skifte. Jeg kan ikke huske en første holdsspiller skifte fra United til Pool - eller omvendt i øvrigt.
United!
Jeg kan ikke huske en første holdsspiller skifte fra United til Pool - eller omvendt i øvrigt.

Det sidste skifte mellem de to klubber ligger også helt tilbage til 1964.
Y. N. W. A. #JFT97
Når Owen kan vælge at trække den grimme Man U trøje over hovedet, så kan alt ske. Selv Gerrard i en Man U trøje er muligt...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce