Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BetterThanFigo
Det var sjovt at se, at straks efter, at Matip havde scoret, så strøg han og van Dijk hen til Moss for at spørge ham, hvad dælen der gik galt ved Villas mål, fremfor selv at juble. 


Haha det bed jeg også mærke i. Holdet har jo også historik med Moss efter 2-2 kampen mod Tottenham på Anfield i 2018 (hele "fuck it" situationen omkring det andet straffespark + det fejldømte første) - det tror jeg ikke de glemmer lige sådan. Jeg kan kun være enig med Gerrard´s kommentar i går: Godt han stopper. 1-0 målet skulle ikke have lov at stå, og til gengæld virker det til at han bliver gjort opmærksom på fejlen og derefter ikke giver noget som helst til Aston Villa, hvor vi fik lov at gå meget hårdt til dem uden frispark.
Skrevet af Lezcano
Ha ha seriøst JacobB

Det plejer nu som regel at være folk selv, der får sig bannet.

Men jeg har naturligvis anmeldt dit indlæg 200 gange, bare lige for at være på den sikre side.


Enig i at niveauet er hamrende lavt herinde, men man kan virkelig undre sig over at en type som Kapslock ikke er banned endnu. Både fra i lørdags hvor han komplet smeltede sammen, og den ligegyldige og barnlige kommentar i dette spor.

Der er nogle der holder fint niveau, men der er godt nok også en del der udelukkende kommer med arrogante og patetiske one-liners, eller har travlt med at svine andre klubber til.

Dig og TIA er gode eksempler på nogen man faktisk kan have en dialog med.
Til gengæld drukner jeres saglige opslag ofte i netop provokerende og latterlige opslag fra andre, som vel egentlig er imod reglerne, og man kan derfor undre sig over at de personner ikke bannes

Jeg misunder ikke moderatoerne deres job, men det virker lidt som om der bannes i øst og vest, mens visse personer har mere frit slag til at skrive hvad de vil.
Skrevet af Lezcano
Haha det bed jeg også mærke i. Holdet har jo også historik med Moss efter 2-2 kampen mod Tottenham på Anfield i 2018 (hele "fuck it" situationen omkring det andet straffespark + det fejldømte første) - det tror jeg ikke de glemmer lige sådan.


Hvis man har et problem med dommeren, fordi man følte at han lavede 1 fejl for 4 år siden, selvom refwatch efterfølgende sagde de kunne forsvares, så er man godt nok også et sølle menneske.

Jeg nægter at tro at man på det niveau ikke evner at være professionel og derfor går og bærer nag i årevis, og da slet ikke hvis det skulle være noget der var en non-sag for 4 år siden
Skrevet af D.B.R. ©
Både fra i lørdags hvor han komplet smeltede sammen, og den ligegyldige og barnlige kommentar i dette spor.

Den i lørdags var en klar nedsmeltning. Hvad skriver han i denne tråd, der er i nærheden af et ban?

Første kommentar omhandler Simo og Kuhn, om det er barnligt ved jeg ikke. Den anden kommentar går på VVD og Matips reaktion efter udligningen - den fejler vel ikke noget.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lezcano, der bliver ikke banned uden begrundelse. Det er bare ikke altid man som bruger kan se den historik, som vi har adgang til.

AL89 i denne tråd er blevet banned fordi han var en tidligere banned dobbeltbruger der nu har forsøgt sig med ny profil.

Kapslock, jeg ved ikke om dig og AL89 har en eller anden historik, men dit indlæg i denne tråd virker unødvendigt skingert.

Derudover så skal tråden nu tilbage på sporet. Fodbold herfra. Alt andet bør tages i moderatortråden.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Geddar , moderator
Og i tillæg til det skal det siges, at vi som moderatorer arbejder frivilligt, og skal finde hullerne til at gøre det i vores sparsomme fritid. Og jeg skal hilse og sige, at "opgraderingen" til det nye forum ikke har gjort det nemmere. Så der er en del vi misser. Men der er skam også Liverpool-fans, der bliver banned.

@JakobB

Nej, der er ikke nogen Liverpool-agenda her på forum. Tag det som en tommelfinger-regel, at opfører du dig som en idiot, så er der en overvejende sandsynlighed for at du får en karantæne. Og i og med du har en tendens til at søge over mod den grænse, så skal du nok bare koncentrere dig om at løfte dit eget niveau.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af NotYetUnknown
Måske en Moderator skulle bruge et andet ord end Idiot.

Moderatorer er de første der skal vise højt niveau, så bliver det også lettere at få andre med.
Skrevet af Geddar , moderator
Tak for input.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af JacobB
Geddar:

For lige at slå en snøre på diskussionen, da jeg er enig i, at det ikke bør overtage trådens emne.

Jeg ser ikke mig selv opføre mig som en idiot. Jeg ser mig selv udfordre majoritetens holdninger (som i mine øjne i høj grad er Liverpool fans), og når det sker, så starter der bål og brand, netop fordi Liverpools fans er i overtal og er enige om alt herinde. Der bør være plads til alle holdninger, så længe de fremvises på en måde, der stadig er fodboldrelevant.

Sagen er desværre bare, at har man en holdning om eksempelvis Liverpool, der stikker imod, hvad Liverpools fans selv tænker, så er man en nedladende idiot i deres øjne. Sådan hænger en debat bare ikke sammen i praksis.

Det er ærgerligt, at der i virkeligheden på et forum af denne kaliber ikke er plads til alles meninger, holdninger og syn på tingene, uden man skal fremstilles som en "idiot", fordi man ikke holder med Liverpool. Og ja, det er oprigtigt sådan jeg ser tilstanden herinde. Jeg taler ikke af bitterhed eller andet, jeg taler af objektive observationer.

Kan du have en god dag trods alt.

Skrevet af Geddar , moderator
Du får det stadig til at lyde som om Liverpool-fans har særlige rettigheder her på bold. Det har de ikke, og der er også Liverpool-fans, der smides ud, når de ikke kan opføre sig ordentligt.

Når du nu oplever reaktioner på det du skriver, så overvej lige om du 1) har været tilstrækkeligt saglig og modtagelig for andres argumenter og 2) om du har været for provokerende. Jeg har set dig været udfordret på begge dele flere gange.

Der er masser af saglig kritik af Liverpool, som der netop IKKE bliver reageret på, på samme måde som du oplever. Se lidt indad.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af JacobB
Vi er flere, der kunne have godt af at kigge indad her på forum Geddar, og den kategori hører du også under.
Skrevet af This is Anfield
85% af det her forum består jo af Liverpool fans, der altid sørger for at få folk med en anden holdning eller et andet syn på tingene banned.


Jeg forstår ikke din pointe? Jeg kommenterede på at andre bidder på ALs indlæg som jeg ikke forstå. De virker ret ukonstruktive i Liverpool-tråde. Så tråden stikker bare af når man besvarer det.
annonce
0