Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, Suarez burde have fortalt dommeren at den ramte hånden. Ligesom alle de andre spillere der hver eneste weekend år efter år indrømmer det samme, eller når det andet hold burde have hjørnespark/indkast når nu de rørte bolden sidst, men dommeren dømte den anden vej. Vil lever ikke i en drømmeverden.
Y. N. W. A. #JFT97
Er bestemt ikke uenig, men tror du misser en pointe. Ja, han skal bestemt være objektiv i bedømmelsen af kendelser osv., og det synes jeg bestemt også han var. Men han skal jo også sælge god tv.

Det kan meget vel være, at han skal det, men det ændre jo ikke på, at han skal holde sig inde for "reglementet". Så må han sælge indefor de rammer, han er blevet givet. Det er jo til stor frustration for os andre Liverpool-fans, at han med fuldt overlæg råber og skriger efter en scoring til Mansfield.
Liverpool
Suarez viser IGEN klasse, fantastisk vinder instinkt, og vilje til at score. Herlig FA kamp, Pool burde have lukket den efter 10 min, men godt for kampen, at de ikke gjorde det.


Jeg går ud fra du mener INGEN klasse? : )
NIL SATIS NISI OPTIMUM
...han skulle ikke have gjort det i respekt for Mansfield spillerne...han kunne have tænkt sig om og helt have undladt at fejre scoringen..et kæmpe usympatisk fjols ikke andet....sammen med jer lfc fan spader der blindt støtter tumpen i alt hvad han gør....
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Så havde han nok skrevet det, Lorrot.
Y. N. W. A. #JFT97
http://www.dailymotion.c…UOnE6W_8LOg

For mig virker det nu somom det er bold til hånd, Suarez´s hånd er allerede deroppe, og det der derfor umuligt for ham at forudsige at den vil hoppe op og ramme ham, alt imens der er tempo og tumult i boksen.
There can only ever be one King and the man who\\\'s earned the right to sit on Anfield\\\'s throne is Kenneth Mathieson Dalglish. <3
@ Poboy

At kalde andre for spader fordi de ikke er enige med dig er ikke videre modent.
Y. N. W. A. #JFT97
han skulle ikke have gjort det i respekt for Mansfield spillerne...han kunne have tænkt sig om og helt have undladt at fejre scoringen..et kæmpe usympatisk fjols ikke andet....sammen med jer lfc fan spader der blindt støtter tumpen i alt hvad han gør....


Og dette kommer fra en United fan der støtter SAF i alt hvad han gør?

Hvor mange LFC fans ser du herinde, sige at målet var legalt og den ikke skulle fløjtes? Præcis - ingen.

FC København i medgang og modgang !
Hold da op, hvor er det ynkeligt at læse alle de "Suarez er en nar" beskeder... Hvad gør han forkert i dag?
You'll Never Walk Alone
annonce