Snak

Mere indhold efter annoncen
Gerrard er simpelthen så langsom med bolden - der sker ingenting

Ja PLs assist konge anno 2012/2013 er langsom med bolden.. Stop nu dig selv
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
@To Madeira

Gerrard har lavet flest assists i pl i denne sæson, så noget gør han da helt rigtigt. Hans force er de lange præcise afleveringer, og så gør det ikke så meget, han ikke laver de små afleveringer helt så hurtigt.
Stievie har svinget lidt i præstationerne i år.

Men han havde mange gode indgreg igår mod ManU og igangsatte meget.

Det er også et fremstød fra Steven, der sætter Sturridge i scene efter en halvklaring af De Gea....

Men enig i at specielt Allen har været skuffende i nogen tid.

Henderson ser jeg dog stadig nogle muligheder i - jeg havde egentlig forventet ham i start-11éren igår - på Allen´s bekostning.

Vejle Boldklub FC Bayern München FC Liverpool
Jeg forstår ik i hakker ned på Henderson stadigvæk, jeg syns da klart at han har løftet sit spil fra sidste sæson, Allen derimod ser rigtig skidt ud det har nok været for hårdt at blive far for ham.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Gerrad synes jeg ødelagde en helt masse igår, specielt i første halvleg. Han var lagsom i hans omgang med bolden i omstillingerne og holdte alt for læne på den - Unoted havde fin tid til at komme på plads hver gang. Jeg mener bestemt, at han har set sine bedste dage og tit ødelægger mere end han gavner i Rodgers system.
Måske har han lavet mange målgivende afleveringer denne sæson, men han har altså ikke set godt ud i opspillet i ret mange PL kampe i år.

Allen har simpelhen ikke niveau. Han virker til at være bange for at have bolden. Han afleverer kun fremad en ud af hundrede gange (den nye Christian Poulsen) og så sejlede hans opdækning igen i går - han lå jo så langt fra sin mand konstant og dækkede ingen.

Nu kan i skrive at jeg bare er en bitter Man Utd fan, men jeg savner Liverpool på toppen. Håber klubben udnytter det kæmpe potentiale de har og for en gang skyld agerer ordentligt på transfermarkedet, så vi snart kan få den op, hvor de hører til...
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Var det ikke generelt for hele Liverpool holdet, at de sejlede i første halveg?
Synes at din kritik af Gerrard er uberettiget, da han var den spiller på liverpool holdet som viste mest fighter vilje og mandsmod. Han var altid den første spiller i genpresset, og så var det ham så sørgede for liverpools scoring. Jeg er ikke enig i at han er ved at være for gammel, og det ved man hvis man har set de sidste ´4-5 kampe for pool!

Hvad angår Joe Allen, må jeg derimod give dig ret. R** elendig i første halveg, vågnede dog lidt op i anden.. Han virker til at være bange i nærkampene, og ligner en spiller som kun skal bruges imod "ringere" hold.

Baseret på hvad jeg så igår, mod man u, er jeg dog fortrøstningsfuld. Navnligt vores angreb ser rigtig godt ud, og når de får nogle kampe sammen, bliver det spændende at se hvad de kan udrette.

God mandag til folket!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Ingen var gode i første halvleg, så den er lidt let købt.. Tilgengæld satte han jeres midtbane under et ret stort pres i anden halvleg..

Allen var nu god nok til at markere.. Hans opgave var at tage Carrick ud af kampen og det lykkedes jo egentlig okay. Men han smed 9 ud af 10 bolde væk, selv dem tilbage i banen..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Carrick fyldte nu ret godt i første halvleg og i starten af anden halvleg.

Liverpool havde en god halv time og kunne med lidt held have fået scoret til 2-2, men set over hele kampen bør Liverpool ikke være tilfredse med indsatsen.

Der har været flere hold, der på OT i denne sæson har presset hjemmeholdet mere end Liverpool gjorde igår.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Ja, selvom Sneijder ´kun´ er 28, så er han for gammel og for dyr. Man ville kunne risikere at få en spiller, som kun er interesseret i at hæve checken. Umiddelbart, så synes jeg også han har en dårlig attitude hvis holdet er i modgang - noget man så under VM i Sydafrika - og Liverpool er altså et hold i modgang.

Henderson er ringe - men han blev købt, fordi man mente han kunne - og ville - udvikle sig. Har godt nok svært ved at se andet, end at han har spillet væsentligt ringere for Liverpool end han gjorde for Sunderland.

Joe Allen er kun hentet, fordi han er Rodgers´ kæledægge, ligesom Konchesky kom til da Hodgson tog over. Og alt for dyrt endda. Producerer ikke noget offensivt, og defensivt er han vel blot middelmådig - man kunne lige så godt have stillet sig tilfreds med Henderson i den rolle.

Der er et kæmpe hul i midtbanen, da kun Stevie og Lucas har det niveau der skal til, hvis Liverpool skal tilbage til toppen. Yderligere, så må man jo nok indrømme, at Stevies niveau ikke bliver højere for hver sæson nu, hvorfor en erstatning af ham er nødvendig.
Randers FC Liverpool FC Juventus Jeg bruger ikke briller.
Gerrard skal vel bare lave den samme transformation som Scholes gjorde.

Hans blik for spillet og medspillerne er på et vanvittig højt niveau, men han må også bare erkende, at han ikke længere kan ligge så højt på banen.

Hvis Rodgers kan gennemføre den transformation, så vil Liverpool have glæde af Gerrard i mange år endnu.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce