Snak

Mere indhold efter annoncen

Liverpool må undvære midtbaneduo

fre 10. jan 2020

James Milner og Naby Keita rejser ikke med resten af Liverpool-truppen til lørdagens kamp mod Tottenham.Læs hele nyheden her
Keita bliver desværre aldrig den spiller man havde håbet på. Hver gang han er begyndt at komme i omdrejninger bliver han skadet.
Det må desværre snart være det med Keita. Fantastisk underholdende spiller at kigge på, men den skadeshistorik i jo helt vild. Det var et vældigt spild af en masse transferkroner.
Flere siger Keita snart er færdig i Liverpool eller at han aldrig bliver den spiller, man havde håbet på. Jeg har dog lige set en række statistikker, som viste han var den bedste midtbanespiller i PL i de to kampe han spillede. Presspil, pasningsspil, succesfulde driblinger, tacklinger - kun hans tabte bolde var længere nede på listen. Det er selvfølgelig statistik over få kampe, men der er ingen tvivl om at han forstår sin position og sit spil på holdet som Klopp vil have det. Jeps, han er meget skadet - men kommer han ud over det, så bliver han en klasse for sig.
Keita er slet ikke færdig. Han er ved at være der! Not a fucking chance han sælges.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Der er ingen tvivl om, at Keita er en klassespiller.

Det er bare lidt ligegyldigt, når han er skadet 80% af kampene
Det er jo ikke for sjov at man har givet ham det ikoniske nr.8 på ryggen. Jeg tror stadig på ham.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Keita er et vaskeægte Klopp køb som Van Dijk og Allison. Han blev købt 1 år før han kom til klubben fordi man var sikker på det var den rette spiller.

Tror generelt at Klopp giver sine egne køb længere snor og der har heller ikke været nogen der har floppet indtil videre?

Keita skal nok blive den faste 8´er på den midtbane.
Og han er stadig kun 24 år
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Man kan se hvor god en spiller Keita egentlig er og hvad han kan byde ind med. Virkelig kvalitet og rigtig god spiller, det er så synd for ham at han skal være skadet så ofte.
Hvordan kan skadeslisten blive ved med at vokse, når han netop melder ud, at flere spillere er på vej tilbage? Af hvad jeg ved, så har vi ikke fået flere skader siden Keita?
Liverpool FC Real Madrid Hobro og ellers bare stor tilhænger af god underholdende & respektfuld fodbold
annonce