Snak

Mere indhold efter annoncen

Liverpool-midt båret ud: Slap med et skrub

Skrevet af bold
tir 26. okt 2021

Liverpools Naby Keita er sluppet med et skrub, efter han i søndagens 5-0-sejr over Manchester United blev båret fra banen, James Milner meldes Læs hele nyheden her
Skrevet af FalconLFC
Godt
Skrevet af Kulling
Dejligt at Keita slipper med skrækken. Det virker som om at han er ved at finde rytmen i Liverpool.
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af Slettet(101631231501)
Naby lad! Fantastisk kamp mod Man United og så er han målfarlig. Det har manglet på midtbanen i mange år, siden Stevie takkede af.

Feliz Naby lad! Feliz Naby lad!
Skrevet af KiksetIndspark
Godt nok også en ulækker stempling. Håber Pogba får et par ekstra dage på tribunen.
Skrevet af Carra.23
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge. Mindes at have læst engang, at Suarez skulle tvinges af banen selv når han var skadet, mens Sturridge ikke kunne spille, hvis bare der var det mindste.
Skrevet af Vincent Gigante
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge


Med de to spilleres skade historik in mente, er det vel ikke så mærkeligt, at de to spillere passer ekstra meget på - og tager deres forholdsregler.

Suarez har også en psyke, gejst og vindermentalitet, som man ser hos danske få mennesker.

Nå, men godt, at det ikke står værre til med Keita. Han er for alvor begyndt at få gang i Liverpool karrieren. Han skal bygge på, bygge på og bygge på - så får vi den fantastiske spiller, vi så hos Leipzig.
Edge lord
Skrevet af Slettet(101631231501)
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge. Mindes at have læst engang, at Suarez skulle tvinges af banen selv når han var skadet, mens Sturridge ikke kunne spille, hvis bare der var det mindste.


Har du læst Gerrards biograf? Her kommer han også ind på, at Sturridge ofte var skadet uden at være skadet skadet. Det var mentalt og af frygt. En slags placebo. Gerrard måtte af og til overtale ham til at spille, efter Studge havde meldt ud til Rodgers, at han ikke kunne. Lykkedes også Gerrard ofte tilmed. Det kan være, det er i Gerrards biografi, du har læst det, for det er hvert fald sandt.
Skrevet af Luis Suarez
OT: Stig Inge Bjørnebye skjulte en ankelskade i 2 mnd af frygt for at miste sin startplads i Blackburn(tror jeg det var) Det gik så langt at det var 50/50 ift om benet skulle amputeres eller ej. Så er man glad for at spille bold..
LFC naturligvis
Skrevet af Hasse1983
Kan ikke se hvorfor der skal stanges en ekstra hård straf ud til Pogba.
Det var en dårlig tackling, der blev håndteret kortekt af VAR. 2-3 dage som normen af disse og videre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Spot on Hasse …
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Tror egentlig Pogba er lidt uheldig med at ramme over bolden i situationen og ikke havde nogen ond hensigt. Men han satsede for meget og bragte Keita i fare. Så de røde kort kan sagtens forsvares. Yderligere karantæne kan i mine øjne ikke.

Den, Kompany lavede på Salah, og slap med gult, var meget, meget værre. Jeg har for altid mistet al respekt for den mand, efter han kaldte det "en smuk tackling".
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af bruger
Det var bare en hård tackling der endte med korrekt rødt. Længere er den ikke.
Pogba slap for rødt for ikke længe siden da han lavede en lignende tackling i en anden kamp. Dommeren denne gang var heldigvis mere konsekvent.
Skrevet af Liverpoollove
Gerrards biografi er simpelthen en fantastisk bog- måske en af de bedste læse oplevelser nogensinde. En reference for hvordan en biografi bør skrives, hvis du spørger mig.
Pogba er en beskidt hund, føj for en tackling! Keita havde gang i sin måske bedste kamp inden det fjols nakkede ham. Håber han snart er tilbage, for med det spil er det svært at se en bedre 8´er i verden.
Skrevet af D.B.R. ©
Godt Keita slap nådigt fra den tackling.

Korrekt rødt, der vel giver de gængse 2-3 dages karantæne.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Bobbymo05
Håber han snart er tilbage, for med det spil er det svært at se en bedre 8´er i verden


Nu trækker vi lige vejret en ekstra gang. Jeg er også selv Liverpool-fan og har været glad for Keitas generelle præstationer i denne sæson. Han er dog LANGT fra at være den bedste 8´er i verden og har aldrig været det.
Skrevet af Lynild
Bobbymo,

Nu er der en del Chelsea-tilhængere der ynder at oprette Liverpool-profiler og plastre alle tråde til med "verdens bedste"-prædikater…

;)
Skrevet af Bobbymo05
Lynild

Ja okay, det havde jeg nok ikke forventet af voksne mennesker. Har lige taget et kig på brugerens tidligere indlæg, og nu kan jeg godt se, at det er en troll. Hvorfor er det lige Chelsea-fans, der troller med de her ting, om man må spørge?
Skrevet af Slettet(101631231501)
Man får en klar anelse om, hvem som sidder bag profilen. Han har stort set ikke brugt de seneste uger på andet end på at lege sjov fyr med begrebet ´verdens bedste´ og alt man kan sidde tilbage og tænke er blot, små hjerner, små...
Skrevet af D.B.R. ©
Ja okay, det havde jeg nok ikke forventet af voksne mennesker.

Tænker der heller ikke altid er tale om voksne mennesker.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af MR. Buur
Taklingen fra Pogba var helt klart svinsk og han blev også straffet korrekt med et rødt kort af VAR, men jeg mener ikke der er grundlag for at give yderligere straf da Pogba IMO ikke går bevist efter at skade Keita.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
annonce
0