Snak

Mere indhold efter annoncen
Tillykke med nederlaget Solskjær. Med den logik fik United jo en stor sejr i dag. :)
Solskjær

I har vel ligeså meget tid til at blive til grin i, som LFC har? Altså, jeg mener, i kan jo sagtens nå at blive det igen?
Det undrer mig også en type som ham kan få lov at beholde bindet...
Agendaen er lige ud af landevejen: Jeg ser fodbold, fordi jeg elsker spillet. Men alle de snotdumme kommentarer om det andet holds spillere, er jeg bare så pisse træt af. Kig dog på, hvad dit eget holds spillere laver af film, brok, skuespil, svinske handlinger mm, før du farer i blækhuset om modstanderholdet. Dette er såmænd min agenda....
6116 touché.

OT ring lige efter ambulancen!
Stadig et stykke op til Gunners og City dog … og gudskelov er Liver længere væk end United :)
@Sebos

Helt enig.
Det syntes jeg allerede vi er.
Med alle de fans og spillere der var ude at sige at nu vandt vi det hele fordi vi vandt Carobao cuppen. Især efter denne præstation.

Derfor mener jeg også at dette måske var det bedste der kunne ske for United. Komme ned på jorden igen og forholde sig til virkeligheden.
Men jeg havde selvfølgelig ikke håbet de skulle tabe så meget og slet ikke til Liverpool.

Men ja sæsonen er slet ikke slut endnu, så der er rigeligt med tid til at falde helt til jorden, hvis det er den reaktion de får på nederlaget idag.
@Fussman

Ja, det er nemt at tolke på det man selv gerne vil læse.
Mange her skriver hvor forfærdeligt det er med dårlige tabere og dårlige vindere... Men måske er det faktisk det, der holder liv i det her spil, hvor vi alle holdes gidsler af et spil for milliardærer og hvor vi bare betaler gildet. At Bruno og Shaw opfører sig som små drenge i skolegården, der taber en fodboldkamp, er vel egentlig bare et bevis på, at de stadig er ærekære og vil vinde for enhver pris... At andre slår op i banen og tillader Liverpool at sømme de sidste søm i ligkisten, er straks mere bekymrende... Det er dem ETH skal have en snak med...
Dejligt med lidt oprejsning i denne sæson og mod den helt rigtige modstander.
Top 4 bliver stadig meget svært med den midtbane. Håber vores angreb kan kompencere for det.
annonce