Snak

Mere indhold efter annoncen
Er der kun børn til stede på bold.dk efterhånden? Piv, svin etc
I er sgu pinlige at høre på. Det er bare fodbold - ingen af jer har vundet eller tabt. Der er kun 30-40 millionærer, der uanset resultatet skummer fløden resten af deres liv. I morgen er det mandag og i skal alle i skole igen... OT Flot kamp af Liverpool - United var bare naive, som vi har set tusind gange før... Op på hesten igen.
@TheHitch80, jeg tænker også, at Ian Rush har scoret mange flere mål for Liverpool…
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Ja hvor ER United2008? Har han gemt sig under en sten? Han er hverken at finde i Arsenal-trådene eller Man U-trådene. Det er meget mystisk.
@TheSpursyWay
"Der er nok ikke nogen der snakker om fyring af Klopp mere." Hvem har gjort det? Det er noget Klopp selv bestemmer.
@ PlaystationMessi
"Så røg samtalerne om at Klopp skal fyres... nogens om stadigvæk mener han skal fyres?:)" Hvor i alverden har de samtaler fundet sted? Klopp? Fyres? :)
Når spillerne er fit fra skader og får spillet et par kampe i samme opstilling, ved Manu U om NOGEN, hvor ondt det gør at spille mod LFC.
Det er så en score på 16-4 i de sidste 6 kampe?
Sådan.
Never alone. We walk on.
Bekymrede vi kan falde sådan sammen på en halvleg. Op på heste igen United
20 - 19 og stadig Englands største klub. Vi skal nok få revanche under ETH. Giv det 1 - 2 sæsoner og Pools korte spell er glemt, og vi er tilbage til 30 års titel tørke! VIDERE.

GGMU
Tænk at have ligaens bedste midtbane i Casemeiro, ligaens bedste forsvarspiller i Martinez og ikke mindst verdens pt bedste spiller i Rashford, der banker mål i Carling cuppen og Europa League og alligevel taber 7-0 til Liverspool, som har den værste sæson under Klopp, hvis man ser bort fra hans første. Og det er endda Uniteds bedste sæson i lang tid hhahaha
Once a gooner always a gooner. KOM NU FOR HELVED VI VIL HAVE TROFÆER
Hvis du kigger på dit eget hold, vil du finde mange "klammere"
spillere. Milner, der stort set aldrig tackler under navlehøjde, Nunez, der igen i dag skulle have rødt kort for først at nikke Shaw en skalle mod hans ben og dernæst for at slå ud efter ham. Robertson, der skubber Rashford ind i banden. Trent, der kaster bolden ind i maven på Shaw, Jota, der smider sig og tager sig til hovedet sidst i kampen. Van Dijk, der i første halvleg konstant råber ad og til dommeren. Alt dette er mindst lige så patetisk som Bruno virkelig er.
Han er mest scorende i premier League.
Spacefreak
Pulv: Salah er den mest scorerende Liverpool spiller i Premier League (1992).
annonce