Snak

Mere indhold efter annoncen

Liverpool straffer - men beholder Suarez

man 22. apr 2013
Liverpool har givet Luis Suarez en bøde for at bide Chelseas Branislav Ivanovic, men den uruguayanske angriber bliver i klubben og skal ikke sælges.

Læs hele nyheden her
Tyndt af Liverpool!!!
Håber at FA giver ham 10 kampe
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Hvorfor er det tyndt af Liverpool?
There can only ever be one King and the man who\\\'s earned the right to sit on Anfield\\\'s throne is Kenneth Mathieson Dalglish. <3
Uacceptabel opførsel, men man må da sige han gør sit for at charme sig ind på klubbens fans igen... Hvis det da reelt set ER Suarez som har foreslået dette, og ikke bare ledelsen som har opfordret ham til at sige det var hans eget ønske, i håb om at det kunne skabe lidt sympati hos klubbens fans
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Hvis klubben var lidt klog, så gav de ham en bøde og intern karentæne. Han slipper alt for billigt af klubben. Det kun pga han er stjernespilleren. Håber virkelig han får en lang dom af FA.
CFC <3 CPFC <3
Av...jeg havde virkelig troet Liverpool ville mande sig op denne gang, og lade fjolset forstå at de ikke accepterer den slags.

Så må vi bare håbe han får en meget meget lang karantæne, så Liverpool også kan mærke det.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
FA bør ikke idømme ham karantæne jvf. deres tidligere beslutninger.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Hvis man forventede, at vi ville smide ham på porten så er man godt naiv. Intern karantæne ville jeg dog have forventet / forstået.

Det var vanvittigt det han gjorde igår, og der kan ikke findes en logisk forklaring på det.

Man kan ikke tage fra ham, at han er en verdensklasse-angriber. Måske den bedste i PL i år. Det er bare noget lort, at han fra tid til anden laver nogle vanvittige ting - som er uden for kategori.
- tror virkelig, at man internt forsøger, at få skik på det - for han er nok vores vigtigste spiller lige p.t.

Derudover skal man huske, at han er en del af forretningen, så at smide ham væk nu, ville nok være økonomisk dumt i forhold til en kommende sæson uden tåbeligheder og ligeså mange mål.

Personligt mener jeg, at BR skulle sætte ham af holdet sæsonen ud - det ville se godt ud udadtil, ligesom en straf fra FA på 3-5 kampe (tror ikke på mere end det), dermed ville "være uden effekt".

Kommer der et bud på 30 mill. til sommer, så tror jeg dog de skyder ham af. Jeg håber dog, han bliver i mange år - men bliver rask oven i roen.

---
Lige hvis man vil læse "originalen" http://www.liverpoolfc.c…suarez-fine
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Ikke første gang at han gør det.. Manden har sgu nogen issues..

http://www.youtube.com/w…58ILbyflta8

FA bør ikke idømme ham karantæne jvf. deres tidligere beslutninger.


Defoe fik ingen straf fordi dommeren så episoden og taksterede den til et gult kort.
FA kan ikke gøre noget ved en situation en dommer allerede har dømt, ifølge deres egne regler.
Real Madrid Club de Fútbol! Tottenham Hotspur!
Hvorfor er det tyndt af Liverpool? De er da udmærket klar over, der nok kommer en klækkelig karantæne fra FA, og så er der jo ingen grund til at lægge intern karantæne på de dage, han alligevel ikke må spille.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce