Snak

Mere indhold efter annoncen
Rolig de scorede efter 97:08 og der gik lige over 1,5 minut ved Newcastles målmands skade. Og det var minimum 5 så tiden kan der ikke stilles spørgsmål ved.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Præcis som de andre skriver. Tyveri ved højlys dag, der skulle på alle måder have været 1 point til Newcastle. Gad vide hvor meget Liverpool har betalt dommeren for at lægge så mange efter minutter oven i. 5 var rigeligt!!
Klåps tuderi hjalp … en farce
Tyveri ligefrem? Newcastle spillerne så da ikke ud til at være utilfredse efter slutfløjt?

Tyveri eller ej, Newcastle spillede godt og heldigt at Liverpool får et mål i den klumpsituation, der opstod.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Laver i pis? Newcastle trak tiden fra første fløjt. 8 minutters overtid var ikke ét sekund for meget.
YNWA
I 8. tillægsminut ud af 5. Marriner havde sikkert fortsat kampen i en halv time, hvis det var det der skulle til før Liverpool scorede.
endelig lidt medvind, - og hvor er det skønt den helt absurte mængde tidsudtrækning, blev straffet på så ond en måde, HÆ.

Ellers ikke så meget nyt: Svag 1. halvleg og Salah skylder stadig big time (trods hans oplæg). Jeg savner i den grad Mané!
Klassisk Liverpool😂😂😂 hvor kommer alt den tillægstid fra? De skal åbenbart hjælpes tilbage på sporet føj, men så slipper vi da får at høre på Kloops dårlige undskyldninger😂
Der er kæmpe forskel på at føre på statistikker, og så spillemæssig fortjeneste. Fordi spillemæssigt og målt på større chancer har LFC ikke noget synderligt overtag.
Og hvor ofte går injury time hånd i hånd med reel overtid?
Tænker at Popes skade og de utallige tidsudtræk med sparken bolden væk i overtiden udgjorde de knap 3 minutters overtid i overtiden, hvis nogen skulle være i tvivl :)
annonce