Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bluebold
Puha da , men dejligt med sejren :)

Prøv at skrive i en ok pæn tone :)

Det kan godt være, underholdende uden de noget absurde tilsvininger og beskyldninger.

Så er det allerede Merseyside derby næste gang.
Skrevet af Hasse1983
@kartoffelavleren det er fair nok du ikke synes om Klopps voldsomme adfærd og brok på sidelinjen.
Men den med det tekniske felt gælder også for trænere, som ikke er ligeså meget oppe at køre.
Stort set hver gang man så Howe og assistenten gik de rundt uden for feltet.

Forstår i øvrigt godt Klopps frustration. Han har et hold der bruger tiden på at spille fodbold, mens modstanderen konsekvent dræber spillet ved at sparke bolden væk på dødbolde eller trække tiden på anden vis.
Klopp har en ambition om at vinde PL, mens Howe desperat prøver på ikke at tabe til Klopp igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen….
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bruger 177833
Klamt at dommeren ikke fløjtede af tidligere. Mon ikke Jürgen er tilfreds denne her gang. Føj
Dog stærkt af Isak 💪
Skrevet af Tintin9
“ passende til de to minutter Nick Pope begravelsen varer i tillægstiden. “

Nu har du skrevet sådan noget pis to gange. Det må du kunne gøre bedre?
Skrevet af AndysTail
Absolut intet galt med den spillede tid. Det bed Nwecastle i røven, at de trækker tiden.

Men jeg vil give andre ret i, at Klopps opførsel er latterlig. Det er fint at vise passion, men det bliver så manisk at al klasse går af. Og det har der været alt for meget af i den sløje sæsonstart.
Skrevet af lfc_ob
NUFC sparkede på intet tidspunkt bolden væk, hvor LFC kunne sætte den igang, men kun hvor der blev delt gult og spiller var stoppet

Og ikke mindre end syv spillere, sjovt nok alle Newcastle-spillere, der havde "krampe"...

Jeg kan godt lide Howe og har som sådan heller ikke noget imod Newcastle som hold, men med den opvisning i usportslig adfærd de viste i aften, er det ekstra brun sukker på min brunsviger, at de blev straffet dybt inde i den overtid, de selv skabte.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af Slettet(382112220209)
Men City vandt igen sikkert....dagens andre resultater er ligegyldige----bliver en hård kamp om 2-5 pladsen----det skal nok blive spændende..
Skrevet af Ajungsled
Det kan sagtens blive en lang sæson for Liverpool!! Heldig sejr over et middelmådigt Newcastle hold hvor man spiller som de 3 første kampe! Og Klopp er jo næsten pinlig at se på efterhånden selvom jeg egentlig holder meget af manden!
Skrevet af Johnbrand
Endelig en dommer som straffer tidudtræk. Så kan de defensive hold lære af det. Var jeg dommer i suppen ville jeg gøre det samme. Det har intet at gøre med at holde med et bestemt hold.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Synes Newcastle er alt andet end middelmådige. Men når man kommer til Anfield og det tilmed er uden Bruno G og ASM, så kan jeg godt forstå, at man måske ikke kaster det helt store skyts frem. Til gengæld viser de så, at de også er i stand til at stå godt organiseret. Newcastle er et godt hold.
Skrevet af Geordie4ever
Perfekte første 50 min og vi får virkelig frustreret Liverpool (og Klopp der til tider er alt for meget imo.), med flere profiler ude, og en championship bænk til rådighed af offensive spillere. Når vi kan gøre det så godt med de betegnelser på udebane mod Liverpool så ser fremtiden lys ud. Utroligt bitter lige nu, men kæmpe lys forude og ham Isak ser sku spændene ud ! Hwtl!
Skrevet af Smör40
Dommeren er klam jeg har det sgu rigtig dårligt over at sku vinde på den her baggrund🤮🤮🤮

Jeg er lidt træt af folks uvidenhed.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af AndysTail
Peacock
Man kan jo vælge at hoppe på den store spændende korruptionsvogn eller man kan vælge at se på det efter gældende regler.

Isaks skulder er længere fremme og det er den stregen bliver tegnet efter. Ligesom jo Gomez ophævede den på Rashford med skulderen i sidste runde. Det er ikke så svært. Og nogle gange er virkeligheden ikke som man gerne ville have den.
Skrevet af Knastørt_langskud
Fortjent omend heldig sejr til Liverpool. Fortjent fordi L’pool forsøgte og også var det hold der skabte mest, men det meste af tiden mangler der flow og skarphed i spillet. Det hoster og hakker. Og heldigt: ja, selvf når man scorer i 90+8 og modstanderen undervejs er marginaler fra scoringen til 0-2.
Walk on
Skrevet af TheMercySeat
Deliverpool
I’ll Never Walk Alone
Skrevet af Liverbyrd
Dejligt resultat. Dejligt at defensivt tidsudtræk bliver straffet. Godt resultat. Howe er en hård nød for LFC.
Men den skulle bare vindes. Vi må håbe at LFCs skadessituation snart forbedres. Og at Salah snart kommer igang igen. Det var et retfærdigt resultat vurderet ud fra 2. halvleg.
Newcastle er kommet langt. Det synes jeg er fedt jeg kan godt lide United. Nej ikke de andre fra Manchester. Og Fantastisk at LFC bare moser på og knækker nødden til sidst. De er eksperter i at få et reultat til sidst, som de engelske kommentatorer også sagde. Fedt.
Never alone. We walk on.
Skrevet af Peacock
Men når man kommer til Anfield og det tilmed er uden Bruno G og ASM,


Det var uden ikke bare Bruno G og ASM, men også uden Wilson og Shelvey. Shelvey er utrolig vigtig som boldholdende og -fordelende DM. Trippier kunne måske spille pladsen men ikke når Krafth er ude resten af året til at spille højreback. Ellers skal vi helt ned på Manquillo niveau for at finde en højreback.

Bænken er bare stadig for tynd til at vi kan have 5 nøglespillere ude, selvom holdet kæmpe heroisk mod 12 mand og efter første halvleg helt fortjent var foran efter at have spillet Liverpool baglæns ud af Anfield.
Skrevet af papaskuut
Er I retards alle jer der skriver at tillægstiden var for meget? :D
Der er lagt 5 minutter til (hjernedødt lidt) i forhold til hvor meget tidsudtræk, kramper, frispark, sparke bolden væk Newcastle forsøgte. Dernæst ligger pope ned i cirka 1.5 minut inde i overtiden, og tager over 30 sekunder for sit målspark efterfølgende, og bolden er reelt først i spil da der er gået 5 minutter af ekstra tiden. Liverpool får hjørne i 96:30 og scorer 97:07. Men I er jo så retarderede at jeres øjne ikke fatter for 5 krs blandet og jeres stemmeret burde blive inddraget :D
kongen af kloden
Skrevet af Bobbymo05
Hvad havde I da forventet, når målmanden for Newcastle pludseligt, og naturligvis traumatisk for seerne, dør i overtiden, og man så vælger at holde begravelsen med det samme? hold kæft jeg fryder mig, når jeg læser nogle af kommentarerne :-D
Skrevet af KnoldSparkeren
Fra 90.00 til Liverpool score er der 3.40 aktive spille minutter. Det vil sige kampen faktisk skulle have varet 1.20 min mere efter Liverpool score. Hvordan kan man på nogen måde mene det ikke er fuldstændig fair der bliver lagt yderligere tid til tillægstiden, hvis der bliver trukket tid i tillægstiden?

Jeg kommer normalt aldrig i kamptråden, men det er simpelthen for dumt og påstå det ikke var på sin plads. Jeg ved der er mange trolls og måske fodre jeg jer nu, men come on. 3.40!!!! aktive spilleminutter fra 90.00-97.08! Selvfølgelig bliver der lagt ekstra tid til så.

Hvis man har det ønskede resultat efter 90.00 skal man så bare fake en hovedskade og lægge sig på jorden i x antal minutter som tillægstiden vare og så bliver kampen fløjtet af? Den logik er simpelthen for åndssvag. Stram op.

Når det er sagt havde Liverpool på ingen måde fortjent alle 3 point. Det var dog en sejr for fodbolden og kampen mod tidsudtræk.
annonce
0