Snak

Mere indhold efter annoncen

Liverpool triumferede i sidste sekund

Skrevet af bold
ons 31. aug 21:04

Med en kasse i ottende minuts overtid af Fabio Carvalho hev Liverpool en sen 2-1-sejr i land mod Newcastle. Gæsterne havde debutanten Alexander Isak på scoringstavlen.Læs hele nyheden her
Skrevet af MonopolyZOO
Føj…
Skrevet af localhero
Noget af et tyveri..
Skrevet af Peacock
Totalt tyveri. Der kan simpelthen ikke være nogen med et gram af ærlighed der kan sige at 4 minutters overtid ovenpå 5 minutters overtid er på nogen måde rimeligt.

Dommeren var uden tvivl MotM for Liverpool. Surrealistisk så samtidig ensidig og elendig han var gennem hele kampen.
Skrevet af bruger 132904
Hvor helvede fandt dommeren 2.5 min ekstra.. Pope som var eneste spilstop var under 1.5 min - latterligt de skal få så ufortjente 3 point i tid der ikke sku være spillet
Skrevet af TheUnitedWay
Det er Kloppotime.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Hasse1983
To sejr i streg. Det er vel nærmest en stime.
Den rette vinder med tanke på spil, chancer og indstilling. Newcastle ønskede kun at spille 50 min. fodbold, og det var næsten nok til point.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af elmarco94
Så skulle Liverpool lige hjælpes lidt op i sjovere ende af tabellen
Skrevet af Wise1964
The Anfield effect … vild afslutning
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af bruger 188320
Ufortjente? Alle stats er da tungt i Liverpools favør. Det var øllebrød den sidste halve time.
Skrevet af DerfindeskunPL
Og det der, Magpies, det er det man kalder karma. Hold da kæft en gang tidsudtræk. Og Nick Pope der lige skal dø to minutter inde i overtiden, hold da kæft hvor ramte karma ham lige i røven. Ganske fortjent!
Skrevet af MKilgallon
Rolig de scorede efter 97:08 og der gik lige over 1,5 minut ved Newcastles målmands skade. Og det var minimum 5 så tiden kan der ikke stilles spørgsmål ved.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Jonesh
Præcis som de andre skriver. Tyveri ved højlys dag, der skulle på alle måder have været 1 point til Newcastle. Gad vide hvor meget Liverpool har betalt dommeren for at lægge så mange efter minutter oven i. 5 var rigeligt!!
Skrevet af devilskat
Klåps tuderi hjalp … en farce
Skrevet af TheSpursyWay
Tyveri ligefrem? Newcastle spillerne så da ikke ud til at være utilfredse efter slutfløjt?

Tyveri eller ej, Newcastle spillede godt og heldigt at Liverpool får et mål i den klumpsituation, der opstod.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Sokkefar
Laver i pis? Newcastle trak tiden fra første fløjt. 8 minutters overtid var ikke ét sekund for meget.
YNWA
Skrevet af covfefe
I 8. tillægsminut ud af 5. Marriner havde sikkert fortsat kampen i en halv time, hvis det var det der skulle til før Liverpool scorede.
Skrevet af Rigoletto
endelig lidt medvind, - og hvor er det skønt den helt absurte mængde tidsudtrækning, blev straffet på så ond en måde, HÆ.

Ellers ikke så meget nyt: Svag 1. halvleg og Salah skylder stadig big time (trods hans oplæg). Jeg savner i den grad Mané!
Skrevet af Flaben21
Klassisk Liverpool😂😂😂 hvor kommer alt den tillægstid fra? De skal åbenbart hjælpes tilbage på sporet føj, men så slipper vi da får at høre på Kloops dårlige undskyldninger😂
Brøndby Juventus City Chelsea
Skrevet af bruger 132904
Der er kæmpe forskel på at føre på statistikker, og så spillemæssig fortjeneste. Fordi spillemæssigt og målt på større chancer har LFC ikke noget synderligt overtag.
Og hvor ofte går injury time hånd i hånd med reel overtid?
Skrevet af HamDenKloge
Tænker at Popes skade og de utallige tidsudtræk med sparken bolden væk i overtiden udgjorde de knap 3 minutters overtid i overtiden, hvis nogen skulle være i tvivl :)
annonce
0