Snak

Mere indhold efter annoncen
I sidste ende var LFC heldige, men det kan man se at få af deres fans anerkender, det må de om.

Når man scorer så sent i kampen er det vel for det meste altid held.

Men det gælder vel også om at opsøge heldet.
Y. N. W. A. #JFT97
ja, “vi” var for en gang skyld heldige: scorede for en gang skyld flere mål end xg indikerer. også med VAR (modsat vs manU).

det har xg-mæssigt været meget skidt såvel i forsvar (dårlig målmand?) som angreb (Salah!) i en lang periode (bort set fra 9-0 forleden)
Kamptråden efter en Liverpool-kamp sætter endnu engang nye standarder for lavt debatniveau. Det overrasker vel næppe nogen længere.

OT: Fantastisk sejr ovenpå en frusterende kamp, hvor Liverpool aldrig fandt tempoet og rytmen, og hvor Newcastles spillere lå mere ned end de stod op i 2. halvleg.

Malurt i bægeret med endnu en skade på midtbanen. Men heldigvis begynder det at lysne for andre skadede spillere. Klopp har pt. meget få muligheder fra bænken, og så er det sværere at ændre kampe.

Forhåbentlig et vendepunkt oven på en sløj sæsonstart.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Effektiv spilletid for Newcastle i denne sæson indtil nu 52 minutter og 58 sekunder i snit pr kamp !

Igår var som i primetiden med Mourinho og Allardyce, at argumentere for at der blev lagt for meget tid til, er på månen, der burde have været lagt mindst 10 minutter til.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce