Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kartoffelavleren
Det er mig en gåde at ingen dommere har nosser til at sætte trænerne på plads. Om det er Jørgen klopp eller pep er som underordnet.

Mariner har altid været en ven af huset i Liverpool… derfor de fik 3 min mere at spille i…

Er der nogen som kunne se offsiden ved 0-2???

Mon ik der er gang i fællesbadet mens de synger ymca…
Skrevet af DerfindeskunPL
Gad vide hvor meget Liverpool har betalt dommeren for at lægge så mange efter minutter oven i. 5 var rigeligt!!


Mariner har altid været en ven af huset i Liverpool… derfor de fik 3 min mere at spille i…

Bliv ved med at tude. Nick Pope ligger sig ned i to minutter i tillægstiden, dommeren lægger helt korrekt ekstra tid oveni, for den tid han ligger og tuder.
Skrevet af LøvernesKonge
Selvfølgelig bliver der lagt mere tid til, når Newcastle konstant trækker tiden. At Newcastle holder op med at spille fodbold efter de kommer foran, må stå for egen regning. Liverpool var til at tale med.
Skrevet af Pedro1
Karma for, at trække tiden hele 2 halvleg! Tiden kan overhovedet ikke diskuteres. Fight, men dårligt Liverpool spil i store dele af kampen, mon ikke der skal handles lidt til toppen af truppen??
Skrevet af bruger 188320
????? Ikke noget synderligt overtag. Har vi set den samme kamp. Den sidste halve time var da én stor overlevelse for Newcastle.
Skrevet af Hr.Betjent
Gud hvor jeg elsker alt ved at der ENDELIG er en dommer der faktisk lægger tid til ved tidsudtræk i overtiden. Fedt, fedt, fedt. Håber det er præcedens for fremtiden.

Det næste må være at overholde 6-sekunders reglen!

Og lækkert er det, at vores store pres giver pote. Newcastle ville ingenting efter målet, og i det meste af 2. halvleg var de boksebold.

Og wauw, Elliot er bare et stort talent. Men Bobby var over alt i dag. Det raid tilbage i banen i kampene slutning siger alt om hans form lige nu.
YNWA
Skrevet af bruger 132904
En keeper der lander så hårdt på halebenet, det kan på ingen måde kaldes tuderi.
Ja naturligvis skal der ekstra tid, men det var maksimalt 1.5 minut oveni, NUFC sparkede på intet tidspunkt bolden væk, hvor LFC kunne sætte den igang, men kun hvor der blev delt gult og spiller var stoppet
Skrevet af Gshock
Ja det var godt nok heldigt. Men det har man vel også lov til at være engang imellem.
Ham Isak kommer til og scorer mange mål.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af DerfindeskunPL
Det er mig en gåde at ingen dommere har nosser til at sætte trænerne på plads. Om det er Jørgen klopp eller pep er som underordnet.

Brokker du dig bare for at brokke dig? Hverken Klopp eller Howe var indblandet i det til sidst, det var assistenter.
Skrevet af TheUnitedWay
Isak er marginalt offside ellers havde den heddet 0-2 og god nat.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bruger 188320
@Theunitedway

Hvad har det med noget at gøre?
Skrevet af Keano35
Synes sgu også Newcastle spillerne lå alt for meget ned, men hvor er Klopp bare usympatisk helt vildt at han ikke for kort for hans opførsel, man skulle tro dommeren var bange for ham.
Skrevet af Jogabonita
Er der nogen der kan forklare mig hvor offsiden er på Isaks 2 mål? Hahaha

Man kan jo slet ikke se de 2 forskellige linjer de bruger haha - det er helt absurd :D
Skrevet af Ashley’s Army
Hjørnesparket blev også vundet ved 96.36, så vel fair nok det tages og der spilles til målet da alt spillet foregår i feltet.

Af det positive kan vi tage at Isak scorede to mål. Godt med en mand der ser skarp ud, hvilket der specielt er brug for når man ikke har bolden, som var tilfældet i denne kamp. Ved godt der var offside på det ene mål, men synes godt den kan tælles med i min vurdering af Isaks skarphed.

Kan godt se der manglede en ASM og en Guimarães. Det skal nok blive en sjov sæson :)
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Zacha
NUFC sparkede på intet tidspunkt bolden væk, hvor LFC kunne sætte den igang, men kun hvor der blev delt gult og spiller var stoppet


Okay?
Jeg talte 2-3 situationer hvor en spiller lige tjattede bolde 4-5 meter væk. Sad faktisk og tænkte at dommeren var flink, ikke at dele ostemadder ud i de situationer. Men sådan er der nok så meget…
Skrevet af Hr.Betjent
Havde Fabinho og Diaz sparket deres chancer ind, så havde det været 4-1 og godnat.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Det der røde tal der vises på tavlen, kommer jo på baggrund af forskellige ting i løbet af de 45 min.
På samme vis kan der i de ekstra min. tilføjes yderligere tid, hvis man fx. bruger tid på behandling af spillere el andet gøgl.
Der er altså tale om MINIMUM X antal ekstra minutter.

Men gudskelov, at der kom et mål dybt inde i overtiden som blev kampafgørende ellers havde der jo ikke været noget af trolle over fra pøblen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bruger 132904
Keano: du har helt ret, Klopp er den mest usympatiske træner på sidelinien, og samtidig søger han altid medlidenhed, om det så er det ene eller det andet.. i hvert fald aldrig hans skyld, men alle omgivelserne
Skrevet af sigurdn
Den mest Liverpool agtige sejr nogensinde. Proletarernes klub sejrer endnu engang. Men perfekt for alle de overvægtige mænd i Kolding der altså er fans fordi de “har en ægte relation” til klubben og ikke bare fordi de var gode i 70’erne og 80’erne 🤣🤣🤣
Liverpool FC
Skrevet af kartoffelavleren
Derfindeskunpl

Så du ikke kampen eller hvad. Mere eller mindre konstant hvis det ikke gik Liverpools vej, så skabte Jørgen klopp sig.
Han er en dygtig træner men en fucking klaphat at se på, og håber inderligt nogle dommere får sat især ham på plads. Måske de sku give et lille kursus om hvad det lille tekniske felt er til…
annonce
0