Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er mig en gåde at ingen dommere har nosser til at sætte trænerne på plads. Om det er Jørgen klopp eller pep er som underordnet.

Mariner har altid været en ven af huset i Liverpool… derfor de fik 3 min mere at spille i…

Er der nogen som kunne se offsiden ved 0-2???

Mon ik der er gang i fællesbadet mens de synger ymca…
Gad vide hvor meget Liverpool har betalt dommeren for at lægge så mange efter minutter oven i. 5 var rigeligt!!


Mariner har altid været en ven af huset i Liverpool… derfor de fik 3 min mere at spille i…

Bliv ved med at tude. Nick Pope ligger sig ned i to minutter i tillægstiden, dommeren lægger helt korrekt ekstra tid oveni, for den tid han ligger og tuder.
Selvfølgelig bliver der lagt mere tid til, når Newcastle konstant trækker tiden. At Newcastle holder op med at spille fodbold efter de kommer foran, må stå for egen regning. Liverpool var til at tale med.
Karma for, at trække tiden hele 2 halvleg! Tiden kan overhovedet ikke diskuteres. Fight, men dårligt Liverpool spil i store dele af kampen, mon ikke der skal handles lidt til toppen af truppen??
????? Ikke noget synderligt overtag. Har vi set den samme kamp. Den sidste halve time var da én stor overlevelse for Newcastle.
Gud hvor jeg elsker alt ved at der ENDELIG er en dommer der faktisk lægger tid til ved tidsudtræk i overtiden. Fedt, fedt, fedt. Håber det er præcedens for fremtiden.

Det næste må være at overholde 6-sekunders reglen!

Og lækkert er det, at vores store pres giver pote. Newcastle ville ingenting efter målet, og i det meste af 2. halvleg var de boksebold.

Og wauw, Elliot er bare et stort talent. Men Bobby var over alt i dag. Det raid tilbage i banen i kampene slutning siger alt om hans form lige nu.
YNWA
En keeper der lander så hårdt på halebenet, det kan på ingen måde kaldes tuderi.
Ja naturligvis skal der ekstra tid, men det var maksimalt 1.5 minut oveni, NUFC sparkede på intet tidspunkt bolden væk, hvor LFC kunne sætte den igang, men kun hvor der blev delt gult og spiller var stoppet
Ja det var godt nok heldigt. Men det har man vel også lov til at være engang imellem.
Ham Isak kommer til og scorer mange mål.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Det er mig en gåde at ingen dommere har nosser til at sætte trænerne på plads. Om det er Jørgen klopp eller pep er som underordnet.

Brokker du dig bare for at brokke dig? Hverken Klopp eller Howe var indblandet i det til sidst, det var assistenter.
Isak er marginalt offside ellers havde den heddet 0-2 og god nat.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce