Snak

Mere indhold efter annoncen
Hjørnesparket blev også vundet ved 96.36, så vel fair nok det tages og der spilles til målet da alt spillet foregår i feltet.


Tak! Og tak for kampen her til aften.
Newcastle trak jo tiden, det startede i første halvleg, fortsatte i anden, og også i tillægstid en. Så fair nok med lidt ekstra tid
Hvor er det fedt at opleve alle de haters i tråden.
Max lækkert at jeres liv åbenbart er blevet lidt dårligere, fantastisk :-)

Ikke en specielt god dag på kontoret, men tillægstiden kan der ikke udsættes noget som helst på.
Toons forsøgte hele kampen igennem i almindelighed, men i overtiden i særdeleshed at trække tiden.
Så det er helt efter reglerne.

Og igen - hvor er det lækkert at se alt det butthurt der findes.
I er sgu sjove og fantastiske.
Så kan man gå i seng langt gladere over at nationens segment har haft en dårlig afslutning på deres dag.

KARMA
Faktisk var har onside. Det viser stills efter kampen at VAR dømte forkert.


Har du et billede?
Vi er vel enige om at han bliver dømt offside ved 0-2. Så det skal være clear and obvious at han ikke er offside hvis den skal omstødes. Derfor er argumentet om den er tæt som et kussehår, netop det der afgør at dommen på banen står. Mht. tiden bliver hjørnet vundet lige omkring 96.30. Derfor kan jeg ikke se problemet. Tilgengæld må man undre sig over at bruge en hæl som clearing når man netop ved at det er sidste spilstop. Skyd den dog ad helvedes til.
Newcastle spillerne gjorde alt hvad de kunne for at trække tiden. Mariner lagde heldigvis al den tid til.

Herlig sejr. Sådanne sejre er også gode.

Offside ved 2-0. VAR har billederne, så mon ikke den var god nok.
Y. N. W. A. #JFT97
Ashley´s Army, respekt for et objektivt og faktuelt korrekte indlæg blandt et kæmpe grædekor, der ikke kan lægge deres bias til side, mens de sidder og skriger ned i sofapuden over at have læst på nettet, at Liverpool vandt.

Isak ser spændende ud, han viser kålblodighed og tålmodighed. Måden han sparker den ind på Alisson til 0-1 er virkelig godt og behersket eksekvereret. Ham tror jeg også nok, I skal få glæde af, desværre. Tak for kampen. :o)
Man ligger, som man har redt. Newcastle begyndte at smide sig ned og trække tiden allerede midt i første halvleg. De simulerede skader, smed sig med krampe gentagne gange og trak tiden ved alle dødbolde, og det fortsatte kampen ud, hvor Popes stunt i overtiden var prikken over i´et.
At nogen kan finde på at bifalde det usympatiske, konsekvente tidsudstræk af Newcastle, og ligefrem kalde det tyveri, at dommeren lægger tiden til i den anden ende, er decideret pinagtigt.
Fodbolden vandt, og det gjorde Liverpool heldigvis også, selvom det holdt hårdt.
jeg kan fandme godt forstå hvorfor Mariner kiggede så mange gange på sit ur efter kampen var fløjtet af, kæft noget svineri at lægge næsten 3 minutter oven i de 5 de havde lagt til

Tak for salt, det bliver godt til min bøf i morgen.
Mariner ligger de to minutter ekstra til han bør gøre, passende til de to minutter Nick Pope begravelsen varer i tillægstiden. Så går der yderligere et minut inden bolden bliver givet op og der bliver fløjtet af.
Det er jo Isaks skulder der er forrest og ikke hans fod. Derfor er han offside.
annonce