Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VFFLFCHERO
nicq

havde liverpool ligeså mange chancer som chelsea? haha er du blind? skudstatestikken sagde 17-6 til Chelsea så hva fanden snakker du om? :D haha


LOL, hvor mange af de skud var indenfor målrammen? Liverpool havde de største og de bedste chancer i den kamp, og chelsea indså de ikke spiller med om noget i år, nu skal fck bare slå dem ud af CHL og så er det sku allerede tæt på en god sæson.
Skrevet af Zichau91
det tog da ikke lang tid for "journalisten" at fjerne ordet "fortjent" fra overskriften - så lidt må han da have mellem ørerne...


Siger ikke han ikke har hjerne, men dårligt af ham at han fjernede ordet? Liverpool vandt fortjent ved at spille deres koncept til nærmest perfektion, og derfor vandt de. Så ville ikke sige det var ufortjent. Liverpool stoppede ALLE skud Chelsea havde mod mål, og resten var så langskud som Reina havde set hele vejen!
.
Skrevet af Laudrup67
430 millioner betyder INTET - klubfølelse betyder ALT!
Ale no. 16 - Liverpool FC, siden 1978.. \"If you can´t support us when we lose or draw, don´t support us when we win\" - Bill Shankley.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Hvordan kan man mene at der er straffe ved Johnsons skulder? Fordi man lytter til håbløse kommentatorer?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af acm4ever
Til trods for at Liverpool valgte at en defensiv taktik i dag, synes jeg stadig at det var en fortjent sejr. Tror ikke det var fordi de før kampen havde planlagt at være styrende, men mere at spille defensivt, og det virkede jo. Synes ikke de virkede synderligt presset på noget tidspunkt. Derfor jeg synes det var en fortjent Liverpool sejr.

P.S.: Synes godt nok der er mange stavefejl i artiklen, ved godt jeg ikke er perfekt selv, men jeg er trods alt heller ikke journalist.
Skrevet af nicq
J.anderson

Nej statistik er ikke alt, men en god ting til at forklare folk at de ikke kun har står i forsvaret, men som jeg også har nævnt i et indlæg herind, så er jeg helt enig i at, liverpool gjorde det helt rigtige taktisk set til denne svære kamp.
FCK - klubben der betyder mest for mig, i medgang og modgang. Liverpool - YNWA!
Skrevet af jho
intelligens procenten er så lav herinde på bold... ingen kan komme med neutrale meninger... 4 straffespark som ikke blev dømt.. Liverpool har sgu ikk meget at være stolte af. de var pivheldige

Kan du ikke selv se den er gal?
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
men jeg er trods alt heller ikke journalist.
Det er de egentlig heller ikke.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af santander
Et skridt i den rigtige retning.

LFC havde da ret godt styr på CFC det meste af kampen?

Skrevet af FredeOB
acm4ever:
Det er ikke sikkert, at skribenten er det heller.
Skrevet af vbfyn
Hvor er det smagløst at lovprise Aggers albue i hovedet på Torres, og enkelte ønsker ligefrem en brækket næse eller anden skade til Torres. FØJ....!
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Skrevet af jonaspoulsen
Stort tak til Liverpool idag fra en Spurs mand. Perfekt indsats fra start til slut hvor Chelsea ikke havde noget som helst. Må dog indrømme at jeg godt forstår de Chelsea fans som er lidt sure. Klart straffe af Johnson til sidst da han jo laver kæmpe obstuktion. At den ikke bliver dømt viser jo bare den medvind Pool nu har fået.
Skrevet af dondyhr
Som neutral tilskuer til denne kamp, mener jeg egentligt ikke at Chelsea har noget at være sur på dommeren over. I mine øjne var der en klar overvægt i tvivlsomme dommerkendelser som gik Chelseas vej, men det er klart at der fokuseres mere på det straffe som de kunne have fået kort før tid.

Jonas Poulsen:
obstruktion siger du? så er der vel indirekte frispark?
Skrevet af simon.den.seje
fgj
Danmark - Odense Boldklub - De Stribede England - Liverpool Football Club - The Reds Tyskland - Werder Bremen - Werder Italien - AS Roma - The Magic One Frankrig - Paris Saint-Germain - Les Parisiens http://www.whoateallth...
Skrevet af SimonCFC
Ja, men det var ikke fortjent. Den sejr var udelukkende baseret på held. Men som Chelsea fan, kan jeg sagtens sige, Tillykke. begynder ikke at tude over spildt mælk..
[quote]\"You look at my haircut and you can see that. I\'m ready for the war.\"[/quote] Jose Mourinho _________________________________________________________________________________ I mit hjerte: Chelsea FC AB
Skrevet af all red
Chelsea større en L.F.C.
Det bliver ikke inden for de næste mange år. Hvis det bliver.
B.paisley's 9 år i LFC 6 mesterskaber,3 europacupper,1 uefa cup 1 euroupa supercup,3 ligacuppper 4 charity shield 6 gange årets manager OG MAN SKRIVER PÅ 9 ÅR
Skrevet af wupti pede
fuck vil ikke høre pool fans snakke om hvor defensivt alle andre spille 11 mand bag bold føj sådan kender vi ikke liverpool
et kæmpe nederlag for fodbolden suk
Skrevet af Zichau91
Ja, men det var ikke fortjent. Den sejr var udelukkende baseret på held. Men som Chelsea fan, kan jeg sagtens sige, Tillykke. begynder ikke at tude over spildt mælk..


Held? Liverpool udstillede Chelsea i den kamp, og kunne snildt havde vundet med langt mere. Så heldigt var det sgu ikke!
og tak for tillykket, for det var FORTJENT!
.
Skrevet af santander
@wuptipedeE

Der er vel kun 4-5 hold i europa, der spiller mere offensivt på SB end LFC gjorde i dag?

Jeg tror i hvert fald Ståle har taget notater.
Skrevet af NewtonHeath
Zichau91 @

Vil ikke sige Chelsea blev udspillet, eller er det ikke den kamp jeg har set...
http://www.studs-up.com/comics/2011-04-28.jpg
annonce
0