Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Med tanke på at Carragher havde været ude i 2 måneder, og i mine øjne spillede bedre end længe(måske var en pause godt?), så synes jeg det er fint at give ham den. Agger spillede godt, men var endnu bedre mod Stoke i mine øjne. Han tabte en del dueller med Ivanovic, men var ellers ubeklagelig. Gode stød med frem, og håber de andre får opsnappet noget mere når han går hele vejen uden bold.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af NMusak
Ku´ man måske sige at Torres´s skifte nu har startet en rivalisering mellem Chelsea og Liverpool som ikke har været der før? ;)
Brøndby IF.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nej, det tror jeg ikke. Måske hvis Torres havde scoret, og jublet - samt at Chelsea havde vundet.

Nu blev det en skriptet karmahistorie, hvor at de gode vandt, og de onde tabte - selv uden deres erstatninger for Torres - samt at Torres blev pillet ud.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Razz
Mourinho skabte en rivalisering mellem de to klubber som var ret ny. Det virkede ikke som om Benitez og Mourinho var på samme bølgelængde.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Xavi_Hernandez
Jeg siger heller ikke han spillede skidt . Men MoM . . Arrhh . . Ville jeg hellere give til en af de andre 4 defensive spillere. . .

Mener du 3?

Forskellen er bare at de tre midterforsvarer spillede 3v2, eller 5v3 som det var til sidst, mens Lucas groft set spillede 1v1 mod Anelka. Derudover var hans pasningsspil fornuftigt og sikkert (med en undtagelse) og endte med at 40 ud af 45 afleveringer var succesfulde. .
Skrevet af all red
Nu skal man ikke være for hårde ved Chelsea fansene der åbenbart må være lidt Anfield tilhængere :-)
Var der nogen der bemærkede "EL NINO" flaget bag det ene mål akkurart mage ved det gamle fra The kop bare blå. OG SÅ HAVDE DET ENDA SHANKLEY GATE I BAGGRUNDEN.
B.paisley's 9 år i LFC 6 mesterskaber,3 europacupper,1 uefa cup 1 euroupa supercup,3 ligacuppper 4 charity shield 6 gange årets manager OG MAN SKRIVER PÅ 9 ÅR
Skrevet af VFFLFCHERO
Fuck det var en smuk oplevelse, lad os håbe på mere fiasko til chelsea og torres :-) Glæder mig til at få usle torres tilbage til anfield, så skal han fanme slagtes den lille luderunge.... yarrrrr... det bliver så smukt
annonce
0