Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zichau91
@Brætmand.
Hold nu op og lad være med at tude. Liverpool havde styr på den kamp. Chelsea havde INTET at komme med og var egentligt pivringe og meget heldige den ikke blev enten 0 - 2 eller 0 - 3! Chelsea skulle nok havde haft straffe til sidst, men en uafgjort var ikke fair da Liverpool var klart overlegne! Og så skal du ikke begynde at snakke intelligens. Fej lige foran egen dør først ikke? Det viser du jo klart med det indlæg du burde!

Offtopic.
FERNANDO TORRES? Tilfreds med dit skifte? Større klub? Jeg må le! Du har idag bevist at du har lavet sæsonens fejl ved at skifte!
YNWA!
.
Skrevet af Brætmand
nicq

havde liverpool ligeså mange chancer som chelsea? haha er du blind? skudstatestikken sagde 17-6 til Chelsea så hva fanden snakker du om? :D haha
Skrevet af Jago_B
F R Y D !!!
Brøndby IF - Supra Societatem Nemo - INGEN over klubben (fat det) KASI frem for kaos - Bjerregaard RAUS!!! Liverpool FC - You\'ll Never Walk Alone
Skrevet af FanBoy
hahahahahaha! jeg har kun latter tilovers for chel$sea rent boys og ham der nr 9!!
AB 1889 Don't bomb Iraq, nuke Manchester! YNWA
Skrevet af Sand9400
Jeg elsker alle jer Chelsea fans. I er ligesom Ferguson. Når i ikke vinder er det dommerens skyld!
Skrevet af guligen
Et lærestykke i hvordan man vinder på Stamford Bridge.
Skrevet af simon.den.seje
AlstrupLFC

Han spillede ik...
Danmark - Odense Boldklub - De Stribede England - Liverpool Football Club - The Reds Tyskland - Werder Bremen - Werder Italien - AS Roma - The Magic One Frankrig - Paris Saint-Germain - Les Parisiens http://www.whoateallth...
Skrevet af Randomize
@Brætmand

Er sådan set lidt ligeglad med igår, når man ser på Arsenl, og Chelseas kampe. Fryder mig bare mere, og mere for hver kamp der går, for i sidste ende vil man ikke engang finde Chelsea i top 5 sådan som de spiller.

Who the F**K is Chelsea?
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af Brætmand
Chelsea var også dårlige, indrømmet. men selv kommentatoreren sagde de spillede ekstremt defensivt og hvis du så kampen hvordan kan du så være uenig? :) det er sgu sjovt det eneste folk kan sige er ´snup en kiks´ .. den er efterhånden gammel nu :p

Siger bare at hvis antifodbold er vejen frem så skal jeg da ikk se mere fodbold. og jeg synes liverpool spillede kedeligt :) men ja de vandt. flot. og tillykke til alle united fans. husk nu i selv tabte igår..

Og det sjoveste ved det hele er alle dem der sviner Torres. efter EEN kamp så hopper og danser i.. det er sgu da grinagtigt..
Skrevet af Brætmand
Randomize... du da ikk særlig gammel er du? du kan jo ikk engang debatere?:p

husk hvem der vandt sidste år, klovn.

Skrevet af nicq
brætmand

tør øjnene, de spiller i premier league, hold dig til den officielle statistik?
lige mange skud på mål, chelsea havde flere skud uden for mål i alt stod den 14-7, og det jeg sagde var de havde flere skud mod mål, og flere store chancer, som der også er andre der er enige i?
FCK - klubben der betyder mest for mig, i medgang og modgang. Liverpool - YNWA!
Skrevet af Junior
Hold da op Torres gjorde det skidt :)
Skrevet af Zapple
Brætmand
selv kommentatorene sagde..


Du kan godt se du er på vej ud hvor du ikke kan bunde, ikke?
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
Skrevet af slotskis
Brætmand: Din tone og din snak om iq er da rystende.

Kan du ikke smide skudstatistikken ind for antallet af skud der rammer mål...
Skrevet af FredeOB
husk hvem der vandt sidste år, klovn.

Hæhæ, hvem kan ikke debattere?
Skrevet af Zichau91
@bræt
JA, den var meget, meget defensiv den kamp, indrømmet, men en taktisk genialitet af KK, han formår jo at lukke ALT opspil fra Chelsea side, og så bliver de jo nemt udstillet som idag :)
Og nej, antifodbold er nok ikke vejen frem, men i den her kamp viser Pool bare at man også kan vinde med antifodbold, lid ligesom Inter gjorde sidste år imod Barca? ;) Det virkede jo.
Og grunden til vi sviner Torres er jo han udtalte at han var kommet til en bedre og større klub? Det har vi da vist idag han ikke er ;b
.
Skrevet af Brætmand
Nicq

Du synes helt seriøst, og jeg kan gætte på du liverpool mand, at liverpool spillede GODT? :) hvis du gør det så må gud være med jer resten af sæsonen for så vil jeg nødig se når i spiller kedeligt...
Skrevet af Leifi
Fedt nok Liverpool :)
Nu blir den her tråd på en 2-300 indlæg !!
Vanløse IF siden jeg blev født
Skrevet af nicolai
Hmmm som jeg så kampen så ville liverpool intet, men fik et mål på en kontra. Chelsea ville, men kunne ikke, og fik ingen mål. Til sidst var det jo powerplay men de kunne ikke engang slå den ind i feltet.
Meeeen dommeren kunne godt have set bare af de 3 gange hånd der var på bolden indenfor de sidste 6-7 min.
Pis pis pis. Det var alletiders chance for at hente point på de andre meen.

Til alle jer liverpool fans, der bare lukker galde ud. I har jo ikke vundet noget siden den flotte cl sejr, og tror jeg at dagens resultat ændre på det!!
Skrevet af pr0fane
Skuffende kamp, og ikke to tophold værdigt; Chelsea kunne intet og Liverpool ville intet. Chelsea burde have fået straffespark på Johnsons rugby-tackling, men reelt set var det også nærmest det eneste farlige de skabte i hele kampen.

Iøvrigt smagløst at se hvordan nogle Liverpool-fans sidder og fryder sig over Aggers albue i hovedet på Torres.
annonce
0