Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jba
Haha det er en fantastisk tråd allerede! :-)

Chelsea fans der klager over liverpools spillestil!?!?

Meget komisk når kritikken om kedelig spillestil kommer fra ligenetop jer! I har jo aldrig selv været kendt for sambabold.

Liverpool spillede meget klogt i dag, og vandt helt fortjent, hvilket chelsea også tidligere har været dygtige til.

Men come on, chelsea var storfavoritter og på hjemmebane, hvad havde i forventet? At liverpool skulle skabe kampen? Havde chelsea overhoved en reel chance i kampen?
.
Skrevet af kassedas
Brætmand

Dejlige at se du endnu engang udstiller dig selv ved ikke at kunne komme med modargumenter.
Din mor må sgu være træt af dig. Du skylder hende i hvert fald en stor tak hvis du stadig bor hjemme.
Skrevet af FrankLampard
Zichau91:

Du mener at denne ene kamp viser, at han ikke er skiftet til en større klub? Men hvad så med tabellen og de seneste års resultater? Torres er skiftet til en større klub, måske ikke historisk set.. men han er skiftet til en større klub, det kan der da ikke herske tvivl om?

Taktisk synes jeg det var forkert af Ancelotti, at bringe Torres fra start af. Havde det været mod Fulham eller West Ham, mener jeg helt klart han skulle være i startopstillingen. Men mod den klub han forladte for under en uge siden, og som han har spillet for igennem de sidste 3,5 år. Det er jeg hudløst uenig i.

Synes Luiz virker utrolig spændende! Og synes Mikel trænger til en pause, han har spillet meget ringe de sidste 2-3 kampe.
Chelsea's 5-0 win over Everton is "best ever Premier League performance": John Motson Jeg var der, og ja, De tog overlegenhed til en nyt niveau.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
LFC spillede da godt. Der var fejlafleveringer og et par farlige boldtab, men LFC kom med den rette taktik og sejrede derpå.

Man behøver ikke at have overvægt i chancer og boldbesiddelse for at spille godt.
Lige netop.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af PeerLess
Det var da godt at han nåede at skifte til Chelsea, for der får han virkelig mulighed for at vinde trofæer. Hvilke trofæer taler han om ?
Skrevet af Soccerpop
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Skrevet af dono
Omg relaxe people! Liverpool vandt, CFC tabte.. end of story!
Skrevet af quaz
Sjovt at Chelsea INTET kan skabe, medmindre at modstanderen laver fejl.. Jeg ser lyst på CL kampene.

Pinligt at pive over dommeren, i kunne ikke skabe noget og havde intet fortjent i den kamp.
København
Skrevet af ScouseForever
Det var da godt at han nåede at skifte til Chelsea, for der får han virkelig mulighed for at vinde trofæer. Hvilke trofæer taler han om ?


Måske nogle trøstpræmier? For nærved-og-næsten?
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af freakysidekick
@franklampard
Chelsea er ikke en større klub end Liverpool, pt. et bedre og mere succesfuldt hold, men absolut en mindre klub end Liverpool.
Skrevet af Ramazan
Sådan liverpool
Tyrkiet: Galatasaray Danmark: Brøndby IF
Skrevet af RasmusXF
Det er nu anden gang i indeværende sæson, at mit indebrændte had til Liverpool forhandles til en snært af en fræk sommerflirt.

Nu var jeg desværre på arbejde, så jeg kunne ikke se Torres faile, så er der nogle, der kan fortælle mig, hvordan han gjorde det?

Btw godt billed!
Manchester United Hercules C.F. Shakhtar Donetsk
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
Self spiller LFC defensivt på broen, det er en svær udebane mod en svær modstander, men liverpool fik fortjent 3 point idag, at dommeren er en kegle og chelsea blev snydt for 2 straffe er der ikke noget at gøre ved, chelsea var ikke rigtigt tætte på at score på noget tidspunkt, så derfor en fuldt fortjent sejr!

Smuk albue fra daniel mod judas torres, så gerne næsen lige brækkede eller noget!
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af ThePensioner
det tog da ikke lang tid for "journalisten" at fjerne ordet "fortjent" fra overskriften - så lidt må han da have mellem ørerne...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af simon.den.seje
bo
Danmark - Odense Boldklub - De Stribede England - Liverpool Football Club - The Reds Tyskland - Werder Bremen - Werder Italien - AS Roma - The Magic One Frankrig - Paris Saint-Germain - Les Parisiens http://www.whoateallth...
Skrevet af PeerLess
Det var da godt at han nåede at skifte til Chelsea, for der får han virkelig mulighed for at vinde trofæer. Hvilke trofæer taler han om ?
Jeg troede selv, at det var vandpolo!
Skrevet af guldtilOB
Nu tager vi mesterskabet! Der er ikke langt op mere :)
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Zichau91
@FrankLampard
En større klub? Næppe. De har ikke andet end Abramovich til at gøre jeg top 4 klub. Mister i ham mister i da det meste, så kommer i igen ned af i tabellen som i var før ham og alle hans penge der har KØBT jer til success. Så jo der kan herskes tvivl? Mener ikke det er den her kamp der viser at han ikke er skiftet til en større klub, men den er klart med til det!
Er enig med dig i at Torres ikke skulle havde været med fra start, da han jo ikke er spillet ordentligt ind i Chelsea, og derfor ikke kan levere en særlig god opvisning.
Er også enig i Luiz er spændende, nok den bedste fra Chelsea side, har var den eneste opsigtsvækkende spiller fra Chelsea.
.
Skrevet af J.Anderson
nicq & brætmand, en skudstatik fortæller ikke alt i en kamp. Ingen tvivl om at de største chancer tilfaldt Liverpool, og det er en klar målmands fejl, der gør de løber af med sejren.. Mens Maxi Rodriguez burde have sat den ind i første halvleg.

Dem som så kampen kunne jo se et presset Liverpool hold, som gik til sagen med en typisk defensiv indstilling, som de næsten altid har på udebane. Gør det så Liverpool til en fortjent vinder, fordi man har de største chancer? Alle der kender og ser en del Chelsea kampe ved at mange af vores mål kommer fra 15-20 meter ude - det ligner ikke de største chancer, men faktum er, at lade Chelsea skyde fra distancen normalt er = at tabe kampen. Desværre for mit hold, ramte ingen af skytterne dagen og ja, det gør måske Liverpools sejr fortjent. Fremragende defensivt spil i deres noget nær 5-4-1 opstilling.

Vi Chelsea fans skyder skylden på dommeren over vi ikke fik uafgjort, eller muligheden for det, med Glen Johnson ureglementeret tackling. Nu er det heldigvis "kun" 7 runder siden vi sidst blev bortdømt mod Aston Villa.. men det er ikke tilfredsstillende, at se dommerne ofte har en så vigtig effekt på de tætte kampe. (Hvis nogle Villa fans undrer sig over, hvad jeg hentyder til, så er det jeres 2. mål i kampen, da Heskey skubber Bruma i ryggen for at komme til bolden).

Meeen skal vi skyde skylden på nogle denne gang, er det vores elendige træner, som tror han vinder kampe ved at smide sæsonens bedste spiller på bænken, fordi han arbejder med et nyt system, som trods en flot kamp i sidste uge, holdet ikke er spillet ind i - hvilket man også kunne se med alle de folk der konstant løb ind over midten og ind i 3 defensive midtbane spillere.
Skrevet af nicolai
hmmmm meget dårlig stemning herinde.
Hvad med at holde os OT, og så droppe alle de tilsvininger.

Baseret på denne ene kamp kan i jo ikke sige at Torres har valgt forkert. Chelsea er den større klub nu, mens liverpool har historien med sig. Dog er de måske på vej efter idag.
annonce
0