Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er han jo ikke just noget sandhedsvidne.


Haha, verdens ondeste BOT slår til igen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Det var nu heller ikke fordi jeg ville starte en større diskussion omkring hvilke spillere der er gode nok til Liverpools hold, hvis de vil tilbage til toppen af engelsk fodbold, men det er vist ikke i forsvaret at problemet har været størst. Forsvaret har til gengæld manglet støtte fra midtbanen efter at Lucas blev skadet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
men det er vist ikke i forsvaret at problemet har været størst. Forsvaret har til gengæld manglet støtte fra midtbanen efter at Lucas blev skadet.


100% enig;-)
\'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.\' Bill Shankly
Synes det er synd, at reelle Liverpool fans mener, at vi blot mangler 3 nye spillere til start 11´eren for, at have en realistisk chance for et mesterskab. Vi er LANGT efter Chelsea, City, United og til dels Arsenal og Tottenham. Jeg har svært ved, at se mere end to-tre spillere som kunne gå direkte ind på de nævnte hold. Det nytter jo ikke en skid, at de kan gå ind på langt de fleste hold. Det er jo ikke nok, hvis man sigter efter toppen.
Silkeborg IF
SotD

endelig en Liverpool fan som sigter højt......
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Var problemet ikke netop, at visse fans sigtede efter mesterskabet?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Der er mange gode spillere på holdet, som YNWA skrev tidligere så er der altså kun omkring 3 spillere der mangler(positionerne kan diskuteres). Men med 3 spillere der mangler er det også med det forbehold at spillerne spiller optimalt.
Lucas: skal ramme sit niv. fra lige før sin skade(og ikke det han havde 2-3 år siden)
Reina: Skal også spille ordentligt og ikke droppe, han skal have sin sikkerhed tilbage.
Gerrard: skal holdes skades fri.
Suarez: Skal holdes karantæne og skades fri.

Også mangler der de 3 spillere som bør købes ind, jeg ville mene dette burde være en angriber og 2 kanter. Der har høj klasse(Specielt angriberen). Disse skal helst kunne spilles ind på holdet forholdsvist hurtigt.
Hvis mesterskabschancer skal diskuteres ud fra spillermaterialet, så bør diskussionen nok ikke kun omhandle de startende elleve. Mange klubber med ambitionen om toppen af PL har eks. som målsætning at have to konkurrencedygtige spillere til hver position.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
@Y.N.W.A

Er meget enig i din opfattelse af, hvem der er gode nok til start-elleveren, men jeg mener dog hellere, at der enten skal spilles med to angribere eller en offensiv midtbanespiller bag ved en enlig angriber frem for at spille med tre mand inde centralt på midtbanen.

En central midtbanespiller, to nye fløje og en angriber, der kan score mål er i første omgang det vi skal gå efter. Vi er nødt til at få noget mere fyld oppe foran, så vi også kan konkurrere i boksen.
Tja, i min bog mangler vi ordentlige midtbanefolk først og fremmest.

Gerrard er da stadig god, det kan vi ikke komme udenom, men ligefrem at klasificere ham som en af de bedste i PL vil jeg nu ikke gøre længere. Han er langt fra niveauet for 4-5 år siden og det kan i dén grad mærkes. At han så heller ikke har andre kvalificerede partnere omkring sig, gør at man ikke kan opnå andet end middelmådige resultater.

Vi er simpelthen nødt til at være lidt realistiske når vi vurderer vores hold.

Manchester City har James Milner, Adam Johnson, Gareth Barry, David Silva, Samir Nasri, Nigel de Jong og Yaya Touré, som alle ville pynte på vores midtbane. Isærdeleshed da de første tre, som passer glimrende ind i målsætningen om, at blive mere brittisk.

Manchester United har Nani, Ryan Giggs, Park Ji-Sung, Ashley Young, Michael Carrick, Darren Fletcher og Tom Cleverly, som alle kunne have deres berettigelse på Liverpools hold, måske med undtagelse af skadesfolkene og Giggs, som nok ville være lidt uinteressant at købe med nuværende alder.

Chelsea har Ramires, Michael Essien, Frank Lampard, Juan Mata, John Obi Mikel, Raul Meireles og fremadrettet Eden Hazard og Marko Marin, som alle ville pynte på vores midtbane/kant/OM. Essien ville jeg aldrig købe, Meireles har vi allerede haft, men det ændrer ikke på at de er bedre eller mindst ligeså gode som dem vi har.

Arsenal og Tottenham, som er dem vi nok skal måle os med i håbet om en CL plads har hhv. (Arsenal: Tomas Rosicky, Mikel Arteta, Theo Walcott, Ox, Alex Song, Jack Wilshere og henter Podolski, som kan spille en led venstre wing. Tottenham: Gareth Bale, Tom Huddlestone, Aaron Lennon, Scott Parker, VdV som alle ville gøre sig glimrende hos os.)

Vi må bare erkende, at så fantastisk er vores materiale altså bare ikke. Steven Gerrard ville være en profil på de fleste af de andre hold. Jordan Henderson kan forhåbentlig blive det. Lucas kunne måske spille sig til noget rotation, men ellers så er vores spillere Maxi, Downing, Spearing og Adam ville jo alle være marginalspillere i bedste fald på de øvrige tophold.

Den realistiske sans skal tilbage. Vi har ikke det der ligner et hold der kan matche de øvrige tophold. Om vi så stiller med absolut stærkeste mandskab eller ej, så vil vi på papiret være overmatchet, i særdeleshed på midtbanen, hvor vi ellers førhen har vundet slaget.
Silkeborg IF
annonce